Xenija Rappoport 50 let


Kseniya Aleksandrovna Rappoport je ruská herečka. Narodila se v Leningradě, v dnešním Petrohradě. V roce 2000 úspěšně absolvovala Akademii divadelních umění v Petrohradě. Bezprostředně poté získala angažmá v divadle Maly Drama. V divadelní hře Racek hrála postavu Niny Zárečné, ve hře Strýček Váňa postavu Eleny a ve hře Hra bez názvu postavu Sofie.

Účinkovala v italském filmu LA SCONOSCIUTA (2006) a ve filmu nominovaném na cenu Golden Lion LA DOPPIA ORA (2009), za který získala ocenění nejlepší herečka na 66. filmovém festivalu v Benátkách. Zúčastnila se 14. Mezinárodního filmového festivalu v Damašku. Zajímavosti: -je domovskou členkou divadla Malyj Theater -má dceru Dashu (nar.1994)


25.3.1974
Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
Xenija Rappoport csfd

Letučij korablL'ordine del tempoZa nas s vami!ŽannaDzhetlagMama, ja domaNa blizkom rasstojaniiCalibro 9VměšatělstvoEsavOděsaPražské orgieDěň doIl ragazzo invisibile: Seconda generazioneRusskij běsLedMify o MoskvePiter by KastaDama PikNorvegIl ragazzo invisibileLa foresta di ghiaccioMama daragaja!Noi 4Zimy ně budětRasputinVýletniceGolfský proud pod ledovou horouSkazka. JesťDva dňaLe Roman de ma femmeRasputinIl padre e lo stranieroZolotoje sečenijeDvojitý časItaliansDen v JurjevuKačeliMuž, který milovalNeznámáJezdec jménem smrtSissi, l'impératrice rebellePlatba předemCvěty kalendulyAnna KareninováProchindiada 2Ztraťte se!Něpriličnyje děňgiKoněc svetaProisšestvije v straně Multi-PultiPsichMata HariLadogaBělaja gvardijaPosle školyIsajevLikvidaceVazhnee, chem lyubovJeseninKazaroza


Aktualizace osobnostního profilu Xenija Rappoport: 7.3. 2024 19:34