Scott Charles Stewart


V současné době natáčí filmovou adaptaci comicsu Priest s Paulem Bettanym, Camem Gigandetem, Karlem Urbanem a Christopherem Plummerem. Producenty filmu jsou Mike DeLuca, Josh Donen, Mitchell Peck a Sam Raimi. Priest by měl mít premiéru v létě 2010. Je také spoluautorem čtyřdílného comicsu Legion: Prophets, který vyšel před nedávnem.

V roce 2005 založil společně s několikanásobným držitelem Emmy v kategorii animovaných filmů Genndy Tartakovskym, autorem tak slavných kreslených seriálů, jakými jsou Star Wars: Clone Wars, Samurai Jack a Dexter's Laboratory, společnost Orphanage Animation Studios. Studio v současné době pracuje na původním animovaném seriálu s názvem Sym-Biotic Titan pro stanici Cartoon Network, který by měl debutovat na jaře či v létě 2010.

Před založením The Orphanage byl Stewart zaměstnán jako odborník na vizuální efekty ve společnosti George Lucase Industrial Light & Magic, kde vytvářel efekty k celé řadě filmových hitů, jakými byly Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba a Ztracený svět: Jurský park. Vystudoval obor filmové produkce na Tisch School of Arts na New York University.

Scott Charles Stewart csfd

HolidaysTemné nebeKazatelLegieSirénaDominionDefianceWhat We Talk About When We Talk About LoveMomolu and FriendsHumanity's Last Line of DefenseLast Birthday Card, The


Aktualizace osobnostního profilu Scott Charles Stewart: 11.11. 2023 13:46