Shannon Lucio 43 let


Shannon Lucio se narodila v roce 1980 ve znamení Lva v San Antoniu, kde také vyrůstala. Své herecké schopnosti rozvíjela na střední škole v herecké třídě. V té době měla také zájem o sport, zejména o basketbal. Po střední škole byla přijata na uznávanou hereckou universitu (University of Southern California School of Theatre), kam se také přestěhovala.

V roce 2007 si zahrála jednu z hlavních rolí ve filmu ZKOUŠKA Z DOSPĚLOSTI, kde hraje jednu ze čtyř nespojených maturantek, které se rozhodnout vykrást banku v den maturity. V tom samém roce se objevila ve filmu CHUŤ LÁSKY, kde si zahrála po boku Morgana Freemana. Za zmínku dále stojí americký film SVĚTLUŠKY V ZAHRADĚ z roku 2008, který měl hvězdně obsazení. Mimo jiné zde hrál Willem Dafoe či Julia Roberts. V tom samém roce si zahrála v úspěšném americkém seriálu ÚTĚK Z VĚZENÍ.

Shannon Lucio je také vášnivá sportovkyně. Ve volném čase chodí do posilovny, udržuje si fyzickou kondici běháním a miluje basketbal, který hraje už od mala. Má také svůj oblíbený basketbalový tým - San Antonio Spurs. Mezi její koníčky patří turistika, kreslení, čtení a chození po pláži. V současné době žije v Los Angels.


25.6.1980
Denver, Colorado, USA
Shannon Lucio csfd

QuadSegfaultDependent's DayDokonalý mužPomsta a spravedlnostThis Thing with SarahSatellite of LoveThe Tin StarAutopilotSay GoodnightSvětlušky v zahraděChuť láskyZkouška z dospělostiA House DividedŽraloci útočíStarkweatherSprávná posádkaBylo, nebyloHříšníciAmerican Horror StoryDrsný šerifKořenyNámořní vyšetřovací službaVražedné Miami12 opicBoschNoční směnaTrue Blood: Pravá krevAgenti S.H.I.E.L.D.Kriminálka Las VegasLovci duchůCastle na zabitíDaybreakChicago: Zákon ulice


Aktualizace osobnostního profilu Shannon Lucio: 3.11. 2023 00:58