Jig'al Na'or 65 let


Yigal Naor je izraelský herec, který se narodil v roce 1958. Jeho první vážnou hereckou příležitostí byla role v německém filmu SVĚDEK VÁLKY, který se odehrává během jednoho z mnoha konfliktů na Arabském poloostrově. V roce 1993 si zahrál v izraelském filmu ZLATÝ POKLAD HERODA VELIKÉHO a neúspěšném hororu MUMIE ŽIJE. Rok 1996 pro něho znamenal první velký úspěch, objevil se totiž ve filmu SVATÁ KLÁRA. Za tuto roli získal cenu Izraelské filmové akademie. Mimochodem jde o film podle námětu Pavla Kohouta.

V roce 2008 si zahrál Saddáma Husajna v televizní minisérii SADDÁM: VZESTUP A PÁD. Za tuto roli si vysloužil chválu kritiků i diváků. V roce 2010 si zahrál ve filmech THE INFIDEL a ZELENÁ ZÓNA, kde ztvárnil generála Al Rawiho, vůdce Republikánské gardy a jednoho z nejhledanějších iráckých zločinců.


25.6.1958
Givatayim, Izrael
Jig'al Na'or csfd

Wendell a WildOsloHa-Bilti Rishmi'imDamascus CoverJohn Stratton: V první liniiMaktubIsmach HataniPříslib300: Vzestup říšeHitabdutFarewell BaghdadDead EuropeOne Night in EmergencyOtrokemThe InfidelZelená zónaOdvlečenDjihad!MnichovDobrý den, pane ShlomiSlečna EntebbeEgozHa-Dybbuk B'sde Hatapuchim HakdoshimSvatá KláraMumie žijeZlatý poklad Herodese VelikéhoSvědek válkyMunich GamesZmizet beze stopyLittle AmericaRiviéraShabasDeep StateFaudaMalkotOn the RopesKfulimVe jménu vlasti


Aktualizace osobnostního profilu Jig'al Na'or: 17.11. 2023 08:32