Rhoda Griffis 59 let


Americká herečka irského původu Rhoda Griffis se narodila 9. ledna 1965 v Raleighu. Navštěvovala Harnett Central High v Angieru, a poté získala bakalářský titul z oboru divadelní umění na University of North Carolina School of the Arts. Na divadle se pohybuje od svých 7 let, kde hrála v klasických hrách jako Lady MacBeth, Angels in America, Proof, Collected Stories a dodnes patří k pozoruhodným profesionálním herečkám na různých divadelních scénách a festivalech.

Nepřehlédnutelná modroočka se souměrnou tváří si na nedostatek hereckých příležitostí nemůže stěžovat. Je známá tím, že své party doslova vytváří, a také má štěstí na fascinující a památné role. Proto je častým terčem v hledáčku tvůrců nezávislé a mainstreamové produkce, i když převážně ztvárňuje vedlejší, nicméně důležité úlohy. Energická Rhoda se ráda pohybuje mezi mladými lidmi na plátně i mimo něj, o čemž svědčí úzké přátelství s o generaci mladší herečkou Emmy Rossum, se kterou se potkaly na společné práci v nezávislém filmu SONGCATCHER (2000), opět ve znamení úspěchu v podobě řady festivalových ocenění.


9.1.1965
Raleigh, North Carolina, USA
Rhoda Griffis csfd

A Dark Way OutDolly Parton's Mountain Magic ChristmasJerry & Marge Go LargeCharming the Hearts of MenBankéřElectric JesusSafetyThe 24thA Christmas WishLight from LightObhájce nevinnýchThe Best of EnemiesWedding at GracelandChristmas at GracelandDown for WhateverForever My GirlHoverI Can Only ImagineKazišuciOffice UprisingThe Dark RedZkouška ohněmNeighborhood Food DriveStrážci Galaxie Vol. 2Žlutí ptáciBad AppleSkrytá číslaThe Sunday HorseZilionářiZázraky z nebe90 minut v nebiWoodlawnLove Covers AllMáma na tahuSabbaticalSmrt čmuchala42Congratulations!Shadow WalkersSolaceLetNeobyčejný život Timothyho GreenaRodičovský manuálAmerické létoKrálovny plesuLevel UpProtivný sprostý holky 2Blood Done Sign My NameFather of InventionKřivé obviněníPoslední píseňTough TradeMoje falešná svatbaRoad Trip: Pivní pongRok jednaZrození šampiónaSkandál texaských roztleskávačekZmeškaný hovorZtráta diamantové slzyŽivoucí důkaz


Aktualizace osobnostního profilu Rhoda Griffis: 31.10. 2023 01:15