Eva Amurri Martino 39 let


Eva je dcerou italského režiséra Franca Amurriho a jedné z nejznámějších amerických hereček Susan Sarandon, která ji přivedla na svět 15. března 1985 v New York City. V podstatě všichni její příbuzní mají co do činění s filmem a televizí. Není divu tedy, že si Eva zvolila, či byla tak trochu donucena, právě tento obor. Díky movitým rodičům vystudovala v Manhattanu stejnou střední školu jako například Theodore Roosevelt a pokračovala na soukromé Brown University, kterou úspěšně opustila v roce 2007, její studium bylo zaměřeno na italskou kulturu.

Prvním filmem, kde tomuto faktu učinila přítrž, je komedie ČERNÁ OVCE. Její zatím nejznámější a nejlépe hodnocenou rolí je vnadná striptérka a talentovaná studentka profesora Moodyho v seriálu CALIFORNICATION, kde představuje všechny své přednosti. V dalším úspěšném seriálu JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU se objevila jen v jedné epizodě stejně jako v DOKTOR HOUSE.

Za zmínku jistě stojí, že úspěšná maminka dceři dlouhé roky stříhala vlasy a zakazovala veškeré sladkosti, které musela Eva z natáčení tajně pašovat do domu. Je vidno, že tyto praktiky přinesly své ovoce, jelikož zájem o její osobu se zvyšuje. Je to dáno jistě i tím, že po své matce podědila jak krásu a šarm, tak i trochu toho hereckého talentu.


15.3.1985
New York City, New York, USA
Eva Amurri Martino csfd

Matky a dceryTajný život Marilyn MonroeAmeriQuaGuiltyRozlučka se svobodouMůj otec je šílenecThe DoctorIsolationPossible Side EffectsNew Yorku, miluji Tě!Uprostřed nicotyZvířecí instinktyPocit vinyStudent Charlie BanksČerná ovceMade-upRockerkyKdekoli, jen ne tadySamé trableMrtvý muž přicházíBob RobertsJak jsem poznal vaši matkuNeranditelníNová holkaThe Mindy ProjectGuys with KidsDr. HouseNemocnice MercyCalifornicationPřátelé2012 MTV Movie AwardsStrašidelné příběhy celebritLast Call with Carson DalyThe Teen Choice Awards 2002


Aktualizace osobnostního profilu Eva Amurri Martino: 30.3. 2024 22:47