Rino Di Silvestro 0 let


„Sex je přirozená věc, ale je to také něco, co vám dává nekontrolovatelnou touhu, jako je vražda pro sériového vraha, který si přeje být chycen. Máme neodolatelnou touhu po sexu.“

Režisérsky debutoval WiP filmem (filmy, odehrávající se v prostředí ženské věznice) Heroin v ženském táboře (1973), kde si hlavní roli zahrála herečka, známá především svými rolemi v giallo snímcích, Anita Strindberg. Pokračoval drsným komediálním giallem Prostituzione (1974). Rino Di Silvestro se zase vrátil k žánru WiP film svým Le deportate della sezione speciale SS (1976), tentokrát s nacistickou tématikou (jinými slovy zabrousil i do žánru nazisploitation).

Di Silvestro však dosáhl svého největšího úspěchu svým neuvěřitelně odporným gotickým hororem La lupa mannara (1976). V roce 1979 natočil pornograficko-historickou komedii Baby Love a o rok později ještě stihl natočit komedii Bello di mamma, ke které složili hudbu bratři De Angelisové. Jeho poslední dva filmy byly Hanna D. - La ragazza del Vondel Park (1984) a historický sexploitation WiP film o Kleopatře Sogni erotici di Cleopatra (1985).

Svou filmařskou kariéru zahájil i skončil filmy z žánru (který mu byl nejbližší) WiP film. O herečce Annik Borel řekl: „Bez make-upu byla neuvěřitelně podobná vlkovi.“ Navždy ze světa odešel 3. října 2009, kdy prohrál boj s rakovinou.


24.2.2024
Rino Di Silvestro csfd

Sogni erotici di CleopatraHanna D. - La ragazza del Vondel ParkBello di mammaBaby LoveLa lupa mannaraLe deportate della sezione speciale SSProstituzioneHeroin v ženském tábořeVacanze di Natale '90


Aktualizace osobnostního profilu Rino Di Silvestro: 24.2. 2024 15:50