Sara Paxton 36 let


Pochází z městečka Woodland Hills v Kalifornii kde se 25.4. 1988 narodila jako jedináček. Jeji otec (obchodník) je příbuzný herce Billa Paxtona a její matka se živí jako zubařka. Sara začala už v mladém věku s hereckou karierou a učinkovala v několika reklamách. Její první filmovou rolí byla v 8 letech holčička na párty ve filmu LHÁŘ, LHÁŘ. Poté se objevila v několika televizních filmech a seriálech (včetně CSI : MIAMI).

V roce 2007 získala roli ve filmu KRÁLOVNA ROČNÍKU, kde opět hraje rivalku hlavní hrdince tentokrát v podání Amandy Bynes. Také se rozhodla zkusit pěveckou branži a v tomto roce jí vyšlo debutové album "The Ups and Downs". Zatím poslední filmovou roli má v SUPRHRDINA, kde hraje lásku hlavního hrdiny.


25.4.1988
Woodland Hills, California, USA
Sara Paxton csfd

BarbarBlondýnkaHlavní kandidátGuatdefocHappily Ever AfterAll RelativeHoši z Abu GhraibCheap ThrillsLiars AllLovestruck: The MusicalThe BouncebackKrásná řezniceStaticEnter NowhereNoc žraloka 3DTajemství starého hoteluPoslední dům nalevoSuprhrdinaKrálovna ročníkuZábava nikdy nekončíMořská panna, AquamarineReturn to HalloweentownKonec sněníMr. EdHoundedThe Ruby Princess Runs AwayGeppettoNejlepší hraDěti z DurangaHudba ze sousedního pokojeŽoldák: Legie zkázyLhář, lhářHodný holkyMěstečko Twin PeaksWreckedMurder in the FirstTlukot srdcíCode BlackStalkerGothamVražedná právaAmyino plodné lůnoGuys with KidsThe Beautiful Life: TBL


Aktualizace osobnostního profilu Sara Paxton: 11.11. 2023 14:10