Scott Elrod 49 let


Tento 1.89 metrů vysoký herec se narodil 10. února 1975 v Německu v rodině vojenského pilota. Scott se několikrát stěhoval. Žil i na Filipínách, nakonec zakotvil v Coloradu. Na střední škole Scott exceloval v matematice, hrál baseball. Elrod se chtěl stát po vzoru otce také pilotem. (Otec pilotoval F-16) Udělal si licenci a po ukončení studia pracoval jako letecký dispečer. Také závodil na motocyklech. Začal střídat zaměstnání (pracoval také jako rozvážeč pizzy). Zanedlouho se začal věnovat modelingu.

Ve svém volném čase se Scott stále věnuje létání, závodění (motocykly a auta). V kondici se udržuje pravidelným cvičením a kickboxem. A hodně času tráví se svým nejlepším přítelem, jehož jméno je Harley Davidson. To je jeho labrador.


10.1.1975
Německo
Scott Elrod csfd

AtoneSun, Sand & RomanceNa život a na smrtZápas o druhou šanciArgoUnesené dítěKnifepointUprchlý vězeňHard BreakersSmrt a kremaceTrue BlueZáměnaChrám zatracenýchČisté vínoŽenské kouzloChicago FireChirurgovéVražedná právaKurz sebeovládáníNámořní vyšetřovací služba L. A.Castle na zabitíKriminálka MiamiMuži na stromechDesireKriminálka New YorkParis Hilton: Nothing in This WorldThe John Kerwin ShowEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Scott Elrod: 26.3. 2024 17:48