Chris Messina 49 let


Chris Messina je americký filmový a televizní herec. Narodil se 11. srpna 1974 v New Yorku, svou uměleckou kariéru začal jako divadelní herec. Na obrazovce se objevil v několika televizních seriálech – epizodní role hrál v seriálu PRÁVO A POŘÁDEK, TŘETÍ HLÍDKA nebo MÉDIUM. V páté a poslední sérii ODPOČÍVEJ V POKOJI hrál hned v šesti dílech Claiřina přítele Teda Fairwella.

Chris Messina byl a je na plátnech českých kin k vidění i na podzim roku 2009. Ve filmu VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP, který natočil oscarový režisér Sam Mendes, se Chris Messina objevil v jedné z epizod putování hlavních hrdinů. Manželský pár, žijící v Montrealu obklopený adoptovanými dětmi na první pohled vypadá spokojeně. Ale ani Tom (Chris Messina), ani jeho žena Munch (Melanie Lynskey) nemají na růžích ustláno.

To Eric Powell, postava, kterou Chris Messina ztvárnil v novince od Nory Ephron JULIE A JULIA je na tom podstatně lépe. Manžel titulní Julie, která se chce „provařit“ všemi recepty z legendární kuchařky, je sice i tentokrát oporou své drahé polovičce, ale problémy, s nimiž se potýkají, jsou úplně jiného, (a jistě i chutnějšího) druhu. Zatím poslední role Chrise Messiny je Dr. Gary Kaplan, jeden z lékařů v připravovaném televizním dramatu ANATOMY OF HOPE televizního „mága“ J.J.ABRAMSE.

Messina má s přítelkyní, producentkou Jennifer Toddovou, ročního syna, který se narodil v roce 2008.


11.8.1974
New York City, New York, USA
Chris Messina csfd

Air: Zrození legendyI.S.S.KostlivecDreamin' WildThe AviaryZavolejte JaneBirds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)Jako v bavlnceLáska, láska, láskaMainstreamShe Dies TomorrowTajemství v násPodivuhodná dobrodružství Paula HarkeraBlameMost do životaOrdinary WorldPod rouškou nociHledači ohněAlex of VeniceDortManglehornPalo Alto28 Hotel RoomsArgoCeleste a Jesse navždyOsudový návratRuby SparksThe Giant Mechanical ManBlissovy trampotyZamilovaníGreenbergMonogamyNeviditelný symbolĎábelAnatomy of HopeJulie a JuliaNěco na těch mužích jeVšude dobře, proč být domaHumboldt CountyJak ukrást nevěstuVicky Cristina BarcelonaDůvěrnostiIra & AbbyBittersweet PlaceCrooked Corner, TheRoadOrdinary SinnerTurn It UpHráčiLáska přes internetStav obleženíBased on a True StoryGaslitHříšnice


Aktualizace osobnostního profilu Chris Messina: 14.11. 2023 14:30