Dagmara Dominczyk 47 let


Dagmara Dominczyk je polsko-americká herečka. Narodila se v polském městě Kielce otci Miroslawu Domincyzkovi - lídru polského hnutí Solidarita. V roce 1983 se celá jejich rodina přestěhovala do New Yorku, kde získali politický azyl.

V roce 2003 si zahrála po boku Ethana Hawka v thrilleru TOUGH LUCK, TONIGHT AT NOON a také v černé komedii BAD APPLE s Chrisem Nothem. Nedávno se objevila v politickém dramatu THE GOOD WIFE a v komediálním dramatu SUITS /2011/. Nyní se podílí na post-produkci filmů HELENA FROM THE WEDDING spolu s Melanií Lynskey a v THE STARE s Winonou Ryder a Jamesem Francem.

V červnu 2005 se Dominczyk vdala za herce, kolegu a bývalého spolužáka Patricka Wilsona, který hrál ve filmové adaptaci produkované společností HBO, ANGELS IN AMERICA, dále v celovečerních filmech WATCHMEN, THE ALAMO /2004/, THE PHANTOM OF THE OPERA a HARD CANDY a taky spoustě Broadwayských produkcí.

23.června 2006 přivedla na svět syna Kalina Patricka Wilsona a 9.srpna 2009 dala život svému druhému synovi Kassianu McCareellu Wilsonovi. Dagmar Dominczyk má nadání pro jazyky, mimo své rodné polštiny mluví plynně anglicky, španělsky a francouzsky. Její mladší sestry Marika a Veronika jsou také herečky.


17.7.1976
Kielce, Polsko
Dagmara Dominczyk csfd

PremiantkaTonight at NoonHolky bez zábranInsidious: Červené dveřePriscillaMůj románek s manželstvímTemná dceraAsistentkaRůzné chutě světaA Woman, a PartJack StrongLet's Kill Ward's WifeImigrantPhantomThe LetterHigher GroundHelena from the WeddingPrisonerHlava nehlavaMentorZabijáci osamělých srdcíHitchedNevěřte mužůmJablko sváruKinseyPět starých známýchHorký prachyHrabě Monte CristoOni přicházejíRockerRabín, kněz a krásná blondýnaBoj o mocZa světlými zítřky!Město patří námThe Accidental WolfThe Deuce: Špína ManhattanuImpérium - Mafie v Atlantic City


Aktualizace osobnostního profilu Dagmara Dominczyk: 19.4. 2024 04:56