Lucie Pernetová 45 let


K herectví se vlastně dostala díky platonické lásce. Představovala si, jak jednou bude stát na jevišti po boku svého idolu, a chodila do dramatického kroužku v Základní umělecké škole v Mostě. Celkem záhy získala také první maličkou roli v komparsu v Městském divadle v Mostě, k níž postupně přibývaly další.

Od roku 2005 nabírá první herecké zkušenosti rovněž před kamerou. Vidět jsme ji mohli například v televizních filmech Dva na schodišti, Crash road či Až kohout snese vejce, v pohádce Boháč a chudák, v seriálu Ulice nebo jako moderátorku dětského pořadu Hřiště 7. Tak uvidíme,co dál, jestli nezůstane jen u těchto pár filmů...Vedle herectví ji baví také tanec a hudba. Od mládí hraje na klavír, tančit a zpívat se učila v lidové škole umění.


15.12.1978
Teplice, Československo
Lucie Pernetová csfd

Každý milion dobrýNa půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?Crash RoadVratné lahveAž kohout snese vejceBoháč a chudákDva na schodištiGuruOsadaSpecialistéOhnivý kuřeŽivot a doba soudce A. K.3 plus 1 s Miroslavem DonutilemTo nevymyslíš!UliceTo není moje sestra!Ceny Ministerstva kultury 2017Galavečer GRAND Festivalu smíchuNekonečný SilvestrSlužby v našich službáchBenefice Lubomíra LipskéhoKabaret z maringotkyHřiště 7Sama doma


Aktualizace osobnostního profilu Lucie Pernetová: 11.10. 2023 01:18