Bonnie Wright 33 let


Bonnie Kathleen Wright se narodila v centru Londýna 17.2.1991 ve znamení vodnáře, které ji předurčilo lásku k cestování. Už od malička byla tato modrooká bruneta (ne zrzka!) velmi nadaná a chytrá, chtěla se stát umělkyní, hrát na různé nástroje (saxofon, piano) a tvořit. Své nadání začala projevovat již na základní škole, kde vynikala v malováním, zpěvu, tanci (africké i moderní tance, balet), a ač je to k nevíře, také ve fotbale. Během svých cest s rodiči po celém světě objevila také další svůj koníček - surfování na australských vlnách s hip-hopovou hudbou v uších.

Vedle ságy o Harry Potterovi se objevila také ve filmu AGATHA CHRISTIE: ŽIVOT V OBRAZECH (2004). Její oblíbenou herečkou a zároveň hereckým ideálem je Nicole Kidman. Pokud by se jednou musela přestat věnovat herectví, chtěla by se stát muzikantkou.


17.2.1991
Londýn, England, Velká Británie
Bonnie Wright csfd

Vánoční koledaKdo zabil pana Veverku?My Dad Is ScroogeBefore I SleepFilosofovéMořeHarry Potter a Relikvie smrti - část 2Harry Potter a Relikvie smrti - část 1Harry Potter a Princ dvojí krveHarry Potter a Fénixův řádHarry Potter a Ohnivý pohárAgatha Christie: Život v obrazechHarry Potter a vězeň z AzkabanuHarry Potter a Tajemná komnataTrosečníciHarry Potter a Kámen mudrcůNáhradníciMinistry of MayhemFantastic FriendsHarry Potter 20 let filmové magie: Návrat do BradavicFilmuj!Creating the World of Harry Potter, Part 6: Magical EffectsHarry Potter a jeho 50 nejCreating the World of Harry Potter, Part 4: Sound and MusicCreating the World of Harry Potter, Part 2: CharactersReflections on the Fourth FilmInterviews with StudentsSweatHarry Potter: The Making of Diagon AlleyThe Orange BAFTA Film Awards 2012The Orange BAFTA Film Awards 2011Medusa's AnklesSeparate We Come, Separate We Go


Aktualizace osobnostního profilu Bonnie Wright: 5.11. 2023 04:20