Michaela Drotárová 39 let


Představitelka nejmladší generace slovenských herců. Narodila se v roce 1984, ukončila hudebně-dramatický obor Konzervatoria v Košicích, v současnosti studuje 3. ročník herectví na VŠMÚ v Bratislavě a 1. ročník téhož oboru na AU v Banské Bystrici.

Vystupovala také v muzikálech - Popelka a Sněhová královna (Studio Směr Košice), Starci na chmelu (DJZ Prešov) a Žlutá lilie (Divadlo Banská Bystrice), ale i v baletních či tanečních představeních.

V oblasti televizní tvorby účinkovala v inscenacích produkovaných STV i TV Nova, v silvestrovské části populárního slovenského sitcomu Sousedé a momentálně ji můžeme vidět také v oblíbeném televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě. Prvním filmem, ve kterém hrála, byl právě film Bathory, později si zahrála také v Květech sakury režiséra Ivana Vojnára.

Působila též jako televizní moderátorka, účinkuje v televizních spotech a reklamách, pracuje v dabingu. Roky se věnuje rovněž klasickému baletu a gymnastice, modernímu, scénickému i lidovému tanci.


7.9.1984
Gelnica, Československo
Michaela Drotárová csfd

SpiknutieMŕtvola musí zomrieťŽeny mého mužeBathoryNový životPravá tvárOchránciPravdivé príbehy s Katkou BrychtovouRodinné prípadyMesto tieňovOrdinácia v ružovej záhradeSusediaTo nevymyslíš!SusedkaNoc v hotelu


Aktualizace osobnostního profilu Michaela Drotárová: 16.11. 2023 02:26