María Isabel Díaz Lago 59 let


María Isabel Díaz Lago s herectvím začala už během studia na střední škole. Tehdy byla součástí školní divadelní skupiny, se kterou dokonce vystupovala na divadelních festivalech.

Studium na univerzitě ukončila v roce 1987 a začala se plně věnovat herectví. Zpočátku hrála převážně v telenovelách a dětských show. Časem se propracovala ke hře v divadle. Zahrála si například ve hrách „Al que le toco le tocó“ či „El plano“.

V roce 1996 se přestěhovala do Španělska. Zde se dostala ke hraní v seriálu Javier ya no vive solo či Urgencías. Později spolupracovala se známými španělskými režiséry jako jsou Manuel Gutiérrez Aragón a Pedro Almódovar.

V letech 2010–2015 žila v Miami, kde účinkovala v televizní show Caso Cerrado. Nejvíce se proslavila rolí Soledad Núñez Hurtado "Sole" v seriálu Vis a Vis. Za tuto roli byla dokonce v roce 2016 a 2017 nominována na cenu za nejlepší vedlejší herečku na cenách la Unión de Actores y Actrices.


4.7.1964
Havana, Kuba
María Isabel Díaz Lago csfd

8 añosTakový byl životEl viaje extraordinario de Celeste GarcíaLa llamadaThe Path of the SunOstychApocalyptoVolverLocos por el sexoUn rey en La HabanaKamenyNoches de Constantinopla, LasCosas que dejé en La HabanaCalor... y celosMelodramaPlano, ElPapeles secundariosParatiisiVlastVis a vis (Antena 3 / Fox verze)El ContinentalVis a vis (Netflix verze)AídaJavier ya no vive soloHospital CentralPolicías, en el corazón de la calleCompañerosPlus UltraKinka


Aktualizace osobnostního profilu María Isabel Díaz Lago: 8.11. 2023 02:22