Lucie Hollmann 30 let


Tato drobná (měří jen 1.63 m) přírodní blondýnka se narodila 23. srpna 1993 v Berlíně, kde se svým mladším bratrem a rodiči stále žije. Má ráda horolezectví, jogging a biliard.

Ve stejnou chvíli ovšem produkční společnost připravovala německý film pro děti s názvem ŽÁBY K ZULÍBÁNÍ (Die Wilden Hühner), kde byla adeptkou do role vůdce roty - dívky se jménem Sprotte. Nakonec získala roli jedné z dívek v partě - Friedy. Film měl v německu velký úspěch, a tak se Lucie objevila ještě v jeho dalších pokračováních - v roce 2007 DIVOKÉ KOČKY A LÁSKA (Die Wilden Hühner und die Liebe) a v roce 2009 DIVOKÉ KOČKY A ŽIVOT (Die wilden Hühner und das Leben).

V roce 2008 jsme měli možnost Lucii vidět v drama pro mladé s názvem MEIN FREUND AUS FARO, kde hrála hlavní roli Jenny a ve stejném roce ještě v krátkém filmu MIT 16 BIN ICH WEG od Marka Monheima, za který byla oceněna First Steps Award 2008.

V dnešní době Lucie studuje desátým rokem na gymnáziu a v roce 2009 se chystá na školu na Costa Ricu.


23.8.1993
Lucie Hollmann csfd

Pravá nevěstaŘíkej, co mám dělatBella a osudové láskyBella a stěhováníBella a rodinná poutaMord in den DünenTage die bleibenŽáby k zulíbání 3Můj přítel z FaraŽáby k zulíbání 2Žáby k zulíbáníZvláštní jednotka, LipskoDer Usedom-KrimiMísto činuVolejte policii 110SOKO WismarDer Doc und die HexeIm WiderscheinMit sechzehn bin ich wegTrickboxx


Aktualizace osobnostního profilu Lucie Hollmann: 27.2. 2024 01:16