Ja Rule 48 let


Ja Rule4Ja Rule - rapper, příležitostný herec, majitel nezapomenutelného a okamžitě identifikovatelného chraplavého hlasu, spadá pod hlavičku labelu Murder Inc, který vede kontroverzní producent Irv Gotti. Label samotný spadá ještě pod giganta hudebního průmyslu Def Jam.

Poté pro Ja Rulovu kariéru nastal celé tři roky dlouhý útlum, který odezněl společně s jeho upsáním na label Def Jam. Hlavní důvod odmlky v jeho kariéře bylo obtížné vyprošťování se ze smlouvy na labelu Blunt/TVT Records. V roce 1998 na vydání několika písní pro Roc-A-Fella/Def Jam. Konkrétně se jednalo o písně Murdergram ze soundtracku Streets Is Watching, Can I Get A... a Gangsta Shit z kompilace DJ Clue's The Professional.

Debutové album Venni Vetti Vecci bylo vydáno roku 1999. Singl Holla Holla se stal okamžitým hitem, a i když úspěch celého alba byl veliký, v porovnání s úspěchem, kterého Ja Rule dosáhl se svým druhým albem Rule 3:36, se jednalo o směšnou záležitost. Rule 3:36 bylo vydáno v roce 2000 a Irv Gotti na něm vedle sebe postavil rapperův chraplavý hlas a gangsterský styl společně se třemi v rádiích často hranými zpěvačkami - Lil' Mo, Vita a Christina Milian. Výsledkem byly tři ohromující hity - Between Me And You, I Cry a Put It On Me.

Tyto písně znamenaly určitou šablonu pro jeho následující album Pain Is Love (2001). Obsahovalo ještě více písní se zpěvačkami v refrénech, v čele s Jennifer Lopez (I'm Real) a Ashanti (Always On Time). Ja Rule také přitáhl na label Murder Inc. pozornost už kvůli tomu, že se pro něj snažil přetáhnout nové umělce, jako například Ashanti. Ja použil svou slávu i pro start vedlejší kariéry a to herecké, která začala jeho objevením se ve filmu Fast & Furious. Zůstal v kurzu díky násilným verbálním sporům s DMXem a 50 Centem.


29.2.1976
Queens, New York City, New York, USA
Ja Rule csfd

Reboot CampTrollandGoatI'm in Love with a Church GirlThe Cookout 2Souboj s podsvětímZůstaň, prosímJust Another DayVýheňBack in the DayPřepadení 13. okrskuThe CookoutHip Hop & RockScary Movie 3Sláva jen pro mrtvéNa pokraji smrtiCrime Partners 2000Rychle a zběsileDa Hip Hop WitchTurn It UpFlyOrigins of Hip HopHip Hop UncoveredWoodstock 99: Mír, láska a běsněníFYRE: Největší večírek, co nikdy nebylFyre FraudAmerika po roce 20002 Turntables and a MicrophoneAmerican GangsterRap Sheet: Hip-Hop and the Cops50 Most Awesomely Bad Songs... EverMaking 'Scary Movie 3'The Evolution of EminemBeefHip-Hop VIPsParty in the Park 2002USO Special for the TroopsBackstageJa Rule feat. Anita Louise - Real Life FantasyJa Rule feat. Ashley Joi - BodyJa Rule feat. Lil Wayne - Uh-Ohhh!Ja Rule feat. Lloyd - Caught UpJa Rule feat. Fat Joe & Jadakiss - New YorkJa Rule feat. R. Kelly & Ashanti - WonderfulJa Rule - Clap BackJa Rule - The ReignJennifer Lopez: The Reel MeAshanti feat. Ja Rule - HappyJa Rule feat. Ashanti - MesmerizeJa Rule feat. Ashanti, Vita & Charli Baltimore: Down 4 UJa Rule feat. Bobby Brown - Thug Lovin'Ja Rule feat. Charlie Baltimore - Down A** ChickJennifer Lopez ft. Ja Rule, Cadillac Tah - Ain't It FunnyAll Star Tribute: What's Going OnAll Star: What's Going OnJa Rule feat. Ashanti - Always on TimeJa Rule feat. Case - Livin' It UpJa Rule feat. Lil' Mo - I Cry


Aktualizace osobnostního profilu Ja Rule: 19.11. 2023 10:19