Amanda Bynes 38 let


„Jsem přímá osoba. Myslím, že by lidé měli hledat štěstí v maličkostech, jako je rodina.“ - Amanda Bynes

Její herecký debut přišel se seriálem ALL THAT v roce 1996. O tři roky později si už mladá hvězda otevřela vlastní televizní varieté „The Amanda Show“. V roce 2001 si spolu s Frankiem Munizem zahrála ve VELKÉM TLUSTÉM LHÁŘI. Potom již následovaly role Holly v WHAT I LIKE ABOUT YOU (s hvězdou Jennie Garth z Beverly Hills 90210) a Daphne v CO TA HOLKA CHCE (s Colinem Firthem), za které dostala spoustu ocenění.

Amanda je skvělou studentkou, v roce 2004 promovala na Thousand Oaks High a jejím nejoblíbenějším předmětem je angličtina. Ve volném čase se ráda prohání ve své Hondě Accord a stará o dva psy, tři kočky a rybičku Bellu. Miluje kolu a růže. „Chiky“ byla v roce 2003 vyhlášena jako 3. nejkrásnější teenagerovská celebrita.


3.4.1986
Thousand Oaks, California, USA
Amanda Bynes csfd

Panna nebo orelŽivoucí důkazHairsprayKrálovna ročníkuSuper náhradníkRobotiZtroskotaná láskaCo ta holka chceŠarlotina pavučinka: Velké dobrodružství WilburaVelký tlustý lhářRock & Roll Back to School SpecialGriffinoviCo mám na tobě rádaKriminálka New YorkThe Nick Cannon ShowNoční můryThe Amanda ShowBlue's CluesLumpíciRugrats: Still Babies After All These YearsAfter They Were Famous2011 MTV Movie AwardsMTV Video Music Awards 2009The Victoria's Secret Fashion ShowUp Close with Carrie Keagan2006 MTV Movie AwardsRachael RayThe Young Hollywood AwardsShow Tyry BanksovéThe Teen Choice Awards 2005Fashion News LiveNickelodeon Kids' Choice Awards '04The Tony Danza Show2003 MTV Movie AwardsJimmy Kimmel Live!Show Ellen DeGeneresovéShow Sharon OsbourneovéStyle StarThe Teen Choice Awards 2003Caroline Rhea Show, The


Aktualizace osobnostního profilu Amanda Bynes: 1.11. 2023 12:25