Tomáš Materna 32 let


Tomáš Materna se narodil 14. července 1991 v Československu. Je narozen ve znamení Raka. Jako malý kluk navštěvoval taneční kursy a později hrál v několika muzikálech po celých Čechách. Při jednom představení si ho všimli zástupci modelingové agentury a tím odstartovala jeho kariéra. V sedmi letech začínal focením katalogů, pak přišly nabídky na natáčení reklam a filmů. Vedle něj se občas v nějaké roli mihne i jeho starší sestra Tereza.

Jako malý hrál například v seriálu ČESKÝ ROBINSON. POLITIK A HEREČKA. V únoru 2007 měl premiéru film MAHARAL - TAJEMSTVÍ TALISMANU, kde Tomáš hraje vnuka (Davida) bohatého Čechoameričana Aarona Cohena (Bořivoj Navrátil). David se dává se svými kamarády Alenou (Adriana Neubauerová) a malým Ondrou (Matyáš Valenta) do pátrání po pokladu. Další Tomášovou rolí byla hlavní role v pohádce O KOMINICKÉM UČNI A DCEŘI CUKRÁŘE, což je vánoční romantický příběh a v televizi ho vysílali na Štědrý den na ČT1.

Nyní ho můžeme slýchat v seriálech a současných dabovaných filmech.


14.7.1991
Praha, Československo
Tomáš Materna csfd

FotografKameňák 4MaturitaBestiářO kominickém učni a dceři cukrářeMaharal - Tajemství talismanuPolitik a herečkaČeský RobinsonModrý kódVinařiNevinné lži4teensOrdinace v růžové zahraděMaharal - Tajemství talismanu3 plus 1 s Miroslavem DonutilemEwa Farna: Z nálezů a krásFotograf T.Generace YBarrandovský videostop


Aktualizace osobnostního profilu Tomáš Materna: 30.10. 2023 17:24