Kaspar Capparoni 59 let


Kaspar Capparoni se narodil 1. srpna 1964 v italském Římě. Jeho otec Roman pracoval jako chirurg, jeho matka byla učitelka. Má o tři roky mladší sestru Cristinu. Kaspar, kterému doma říkali "zlaté dítě", se nudil při latině a řečtině. Místo toho raději utíkal za sportem - vodní pólo, horolezectví, jízda na lyžích nebo posilovna.

Miluje divadlo. Vystupuje ve hrách nejznámějších italských i světových autorů současnosti i minulosti. Ze světa televize je znám především ze seriálů ElISA Z RIVOMBROSY, OKOUZLENÍ, TEQUILA A BONETTI a samozřejmě KOMISAŘ REX - jako policista Lorenzo Fabbri vyšetřuje případy se svým psím pomocníkem Rexem v nejnovější řadě seriálu.

Jeho velkým koníčkem jsou zvířata. Jako malý se se svými rodiči staral o německého ovčáka Hella, který byl později vycvičen jako policejní pes. V současné době pečuje o dva pejsky, jmenují se Laika a Liroy. Volný čas rád tráví v zoo. Obdivuje exotická a nebezpečná zvířata.

Je šťastně ženatý. Se svou manželkou Achraf má dvě děti - dceru a syna.


1.8.1964
Řím, Lazio, Itálie
Kaspar Capparoni csfd

Il Cinema non si fermaIl Sole neroLa cacciaRošťák detektivemOstrov okouzleníPiccolo mondo anticoLa casa delle beffeGialloparmaVýkupnéPhenomenaRosamunde PilcherSolo per amoreNávrat komisaře RexeLe tre rose di EvaU jezeraLady detektivCapriProvaci ancora prof!Elisa z RivombrosyRicominciareTequila a Bonetti v ŘíměIncantesimoTequila a BonettiMetti, una sera a cena con Peppino


Aktualizace osobnostního profilu Kaspar Capparoni: 6.3. 2024 13:49