Gigi Edgley 46 let


Narodila se 16.listopadu 1977 v Perthu v Austrálii. Je dcerou promotora koncertu a cirkusu Michaela Edgleyho, známého pro uvedení Moskevského státního cirkusu v 80.letech do Austrálie, a bývalé Miss Austrálie Jenny. Giginou první hereckou zkušeností bylo angažmá v divadle Twelfth Night Theatre. Na Queensland University of Technology Academy of Arts získala v roce 1998 titul Bachelor of Arts (bakalář svobodných umění). Už od dětství se věnuje baletu, jazzu, výrazovému tanci, zpívání a bojovým uměním, čehož často využívá ve svých rolích.

Mezi jednotlivými sezónami Farscape se objevila v epizodních rolích v seriálech ZTRACENÝ SVĚT a PÁN ŠELEM. Po zrušení Farscape v roce 2002 hrála například v TV dramatu BLACKJACK nebo v seriálech THE SECRET LIFE OF US a STINGERS. V roli Chiany se objevila ještě v roce 2004 v TV filmu FARSCAPE: THE PEACEKEEPER WARS. V roce 2006 si zahrála hlavní ženskou roli v kritiky oceňovaném dramatu LAST TRAIN TO FREO. Za tuto roli byla organizací Film Critics Circle of Australia nominována na cenu pro nejlepší herečku v hlavní roli.V roce 2007 se objevila v malé roli v seriálu THE STARTER WIFE.

Pravidelně vystupuje na setkáních fanoušků science fiction a poskytuje interview mnoha magazínům a rozhlasovým stanicím po celém světě. Gigi také nazpívala píseň Poison a objevila se ve videoklipu písně When I get to California australské skupiny Hoodoo Gurus. V červenci 2007 začala v Seattlu nahrávat a psát písně spolu s producentem Kylem Stevensem.


16.11.1977
Perth, Western Australia, Austrálie
Gigi Edgley csfd

Everything in BetweenKringle TimeThe CircuitDiminuendoEnuattiiCarlottaQuantum ApokalypsaNewcastleBlackJack: GhostsZúčtování v zóně 51BlackJack: At the GatesLast Train to FreoBlackJack: Ace Point GameBlackJack: In the MoneyFarscape: Mírová operaceBlackJackOpičí maskaDay of the RosesZlá krevStar Trek ContinuesJim Henson's Creature Shop ChallengeTricky BusinessRescue Special OpsOdložená ženaFarscapeNáš tajný životPán šelem


Aktualizace osobnostního profilu Gigi Edgley: 5.4. 2024 08:15