Brad Rowe 53 let


Brad Rowe je americký herec,narozen 5. května 1970 ve Wisconsinu v USA. Strávil rok na vysoké škole v Seville ve Španělsku, kde se angažoval i v politice prací velvyslance pro amerického ministra zahraničí. Mimo jiné zde hrál i v bluesové kapele. Po návratu zpět do USA absolvoval Univerzitu ve Wisconsinu zakončenou titulem z ekonomie. Než se přestěhoval do Los Angeles, kde se začal věnovat herectví a psaní, pracoval jako finanční manažer pro politické kampaně ve Washingtonu DC.

Dále můžeme vidět Brada v několika televizních filmech a seriálech nebo v jeho zatím posledních natočených filmech God Bless America z roku 2011 a ve filmu The Contractor z r. 2013, kde si zahrál po boku Dannyho Treja.

Dnes žije v LA se svou ženou Lisou Fiori a synem Hopperem. Věnuje se dobrovolnické činnosti, pořádá kurzy pro bezdomovce a pro ekonomicky znevýhodněné lidi, kde jim pomáhá najít práci a začlenit se do normálního života.


15.5.1970
Milwaukee, Wisconsin, USA
Brad Rowe csfd

The Palmer SupremacyCo si přeji k VánocůmSmrtící fachmanA Christmas Wedding TailBůh žehnej AmericeNora Roberts: Vražedná nevinnostYour Love Never FailsWhoreLovci pokladů: Kniha tajemstvíSurfařiThe InsatiableTenkrát a dnesZmizelýFour Corners of SuburbiaProdaná láskaZáhadná žena: Zpěv smrtiSklapni a polib měFish Without a BicycleGetting HalLucky 7Poker NightHollywood, HollywoodPřece bych ti nelhalAnděl na skřipciSpencerův nový životChristina's HouseSedmdesátá létaHorká noc, hořké ránoOčistecPavučina lžíBilly's Hollywood Screen KissNávrat elitního agentaInvisible TemptationProzíravostMake It or Break ItIQ-145MentalistaOdložené případyJak jsem poznal vaši matkuKriminálka New YorkPosel ztracených dušíŘekni, že mě miluješHappy HourKriminálka Miami


Aktualizace osobnostního profilu Brad Rowe: 27.2. 2024 03:08