Steve Irwin (1962 - 2006)


"Karanténa je důležitá! Nezahrávejte si s tím!"

Jeho otec Bob byl nadšený plazofil a svého syna naučil všechno o jejich životě, počínání, zajímavostech nebo třeba i jak skočit do řeky a polapit pětimetrovou hladovou obludu v noční tmě a ve věku devíti roků. Dnes mají ve své zoo nějakých sto zvířat, jež všechny vlastnoručně chytili a také se tím samozřejmě vždycky pyšnili.

"Nikdo na světě nebyl jako on. Vypadal jak Tarzan ochraňující přírodu, superhrdina v nadživotní velikosti." Terri Irwin

Když Steve trochu vyrostl, přihlásil se dobrovolně do programu Queensland Governments East Coast Crocodile Management, jež mu umožnilo trávit mnoho měsíců na zapomenutých lokalitách uprostřed ničeho (severní Queensland), kde pozoroval, značkoval a ručně chytal další desítky a stovky krokodýlů, které následně přesídlovali do chráněných rezervací. Podle záznamů se stal nejúspěšnějším účastníkem programu.


22.2.1962
Victoria, Austrálie
4.9.2006
Velký bariérový útes, Queensland, Austrálie
Steve Irwin csfd

Terror NulliusHappy FeetLovec krokodýlůWiggles: Wiggly Safari, TheDr. Dolittle 2Nemocnice Chicago HopePříběh Steva IrwinaTerri Irwinová: Život po StevoviZabijáci oceánuNová generace veterinářů se Stevem IrwinemTygři ze žraločí zátokyZápisník lovce krokodýlůPřízraky války se Stevem IrwinemCroc FilesThe Ten Deadliest Snakes in the WorldAustralian StoryLovec krokodýlůGetawayBefore They Were GoneBindi the Jungle GirlMacy's Thanksgiving Day ParadeEnough Rope with Andrew DentonSunriseThe Saturday ShowRove LiveGomorronNoční Show  Jaye LenoeToday


Aktualizace osobnostního profilu Steve Irwin: 26.11. 2023 03:40