Saïd Taghmaoui 50 let


Saïd Taghmaoui vyrostl s devíti sourozenci v marocké rodině berberského původu, která se usadila na proslulém pařížském předměstí Seine-Saint-Denis v arrondissementu Villepinte.

Saïd mluví čtyřmi až pěti světovými jazyky – potvrzená je jeho rodná arabština a francouzština, dále italština a angličtina. Svůj profesní i volný čas dělí mezi Francii, Maroko a Kalifornii. Roku 2008 obdržel americké občanství.


19.7.1973
Villepinte, Francie
Saïd Taghmaoui csfd

The KillerTin SoldierThe ForgivenEmbattledJohn Wick 3Prvotní světloFor All Eyes AlwaysWonder WomanInfiltrátorŠpinavý trikMůj bratr ďábelBarbar ConanDjinnsG. I. JoeLinearKandishaMogadišuZrádceÚhel pohleduLovec drakůBoj o JeruzalémDjihad!V zajetí teroruIl pane nudoMám rád HuckabeesOhnivý oceánPravidla bojeStřílejte na Francouze!Entre chiens et loupsHodný zlodějVivanteConfession d'un dragueurGamerNaprosto úžasnýPalečekAli Zaoua, prince de la rueHledám pronájemLa TauleNationale 7Nikdo neslyší tvůj křikPrima del tramontoTři královéHideous KinkyOnorevoli detenutiRajská zahradaAlbero dei destini sospesi, L'Go for Gold!PlaybackBougeotte, LaElvis AzizNenávistSoif d'en sortirBratři: červená ruletaValidéProfesionálovéNezvěstní


Aktualizace osobnostního profilu Saïd Taghmaoui: 31.10. 2023 11:35