Martin Klebba 54 let


Maličký, ale zaručeně nepřehlédnutelný herec Martin Klebba se narodil v r.1969 v Troy v americkém Michiganu. V r.1987 úspěšně dokončil studia na střední škole a možná právě malá postava (i v dospělosti měří pouhých 124 centrimetrů) jej předurčila dělat velké věci.

Martinova herecká dráha započala v polovině 90. let, když se začal pravidelně objevovat na televizních obrazovkách v pořadech Howarda Sternea a hostoval v několika dalších seriálech o malých lidech, kde často zvárňoval sám sebe. Svojí vizáží brzy upoutal také filmové producenty a příležitostně býval k vidění i ve filmech, ale prozatím spíše jako kaskadér a dubler.

V epizodních roličkách dětí nebo trpaslíků se mihnul například ve známých hollywoodských titulech MUŽI V ČERNÉM 2, PLANETA OPIC, AUSTIN POWERS nebo VAN HELSING. Od fanoušků si vysloužil přezdívku "The Stunt Runt". V akčním snímku OD KOLÉBKY DO HROBU, kde si zahrál rozhodčího v zápasnické aréně dokonce svedl krátký souboj se samotným Jetem Li.

Asi nejvíce si jej, ale budou diváci pamatovat jako Martyho - člena pirátské posádky ve veleúspěšné dobrodružné fantasy trilogii PIRÁTI Z KARIBIKU. Společně s Verne Troyerem a Tony Coxem je Martin Klebba v současnosti asi nejpopulárnějším trpasličím hercem Hollywoodu a další příležitosti před kamerou na sebe jistě nenechají dlouho čekat.


23.6.1969
Troy, Michigan, USA
Martin Klebba csfd

The Electric StateModern ArcanaDumbFellas1066MarfaSpace Jam: Nový začátekAliens, Clowns & GeeksClown Motel: Spirits AriseTajemství dračí pečetiEloiseFinding FishPiráti z Karibiku: Salazarova pomstaAll Hallow's EveRange 15Méďa 2College Fright NightHouse of MirrorsMotelMurders of Brandywine Theater, TheNapospas osuduPařba všech pařeb: Poslední kocovinaBlood ShotCo si přeji k VánocůmMládeži nepřístupnoMocný vládce OzMonsters on Main StreetFoodfight!In the GrayProjekt XSněhurkaDark CrossingAll's Faire in LoveAmerican High SchoolKrvavá hostina 3: Šťastný konecHancockKrvavá hostina 2: MasakrCartsCougar ClubPiráti z Karibiku: Na konci světaSunny & Share Love YouPiráti z Karibiku: Truhla mrtvého mužeAmericanoVan HelsingEl matadorKnee High P.I.Looney Tunes: Zpět v akciOd kolébky do hrobuPiráti z Karibiku: Prokletí Černé perlyPolicajti na baterkyStrašidelný důmZáře lesaAustin Powers - GoldmemberBěž, Ronnie, běž!Muži v černém 2SmoochyVelký tlustý lhářVěřte, nevěřteKdo hulí, ten umíPlaneta opicZimní pohádka


Aktualizace osobnostního profilu Martin Klebba: 30.10. 2023 12:46