Joe Penny 67 let


Joe se narodil 24.6.1956 v Londýně jako syn Italky a Američana. Rodiče se rozvedli, když mu bylo šest let a on vyrůstal v neúplné rodině v Georgii v USA. V patnácti odešel z domu studovat Marina High School v Huntington Beach v Kalifornii.

Jake však byl a je hlavně seriálový herec. V mnoho seriálech jako T.J.HOOKER, MATLOCK, WALKER:TEXAS RANGER či KRIMINÁLKA LAS VEGAS dostával epizodní role. Objevil se také v seriálech SEDMÉ NEBE a RODINA SOPRÁNŮ a spatřit jsme ho mohli také ve druhém a třetím pokračování RODINY POLICAJTŮ, televizních filmů v hlavní roli s Charlesem Bronsonem a filmu ĎÁBĚLSKÁ HRA s Dennisem Hopperem v hlavní roli z roku 1999, nicméně žádný z těchto filmů se nedočkal velkého úspěchu. Nyní můžeme Joeya vídat v krimiseriálu JANE DOENOVÁ, kde hraje detektivčina parťáka Franka Darnella.


24.6.1956
Londýn, England, Velká Británie
Joe Penny csfd

The Last Night InnOsudná schůzkaJane Doeová: OčiJane Doeová: Jak vyhodit šéfaJane Doeová: Pouta, která spojujíVe spárech GargoylůJane Doeová: Ano, vzpomínám siJane Doeová: Tvrdší dopadJane Doeová: Deklarace nezávislostiJane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělíJane Doeová: Jiná tvářJane Doeová: ZmizeníAT13 zasahuje: ŠachmatAT13 zasahuje: Útok v Kapském městěMalý jednorožecTwo Against TimeJack of HeartsĎábelská hraBitterSweetRodina policajtů IIIRodina policajtů IIVetřelec v mém doměDouble JeopardyShe Woke Up PregnantYoung at HeartThe Disappearance of VonnieNebezpečí láskySmrtící skalpelVražedný šepotBlood Vows: The Story of a Mafia WifeRoses Are for the RichPerry Mason: Případ střílejícího herceSavage in the OrientGangster WarsKrvavé narozeninyTrhákZáchranná kapsleThe Gossip ColumnistSamuraiThe Girls in the OfficeOur Winning SeasonSmrtící měsícDelta County, U.S.A.Odložené případyKriminálka MiamiKriminálka Las VegasThresholdSedmé nebeVzkvétající městoRodina Sopránů


Aktualizace osobnostního profilu Joe Penny: 3.11. 2023 09:09