Matt Ross 54 let


Matthew Brandon "Matt" Ross je americký herec. Tento vysoký zrzavý chlapík s piercingem pochází z Ashlandu ve státě Oregon, kde absolvoval Julliard High School a navštěvoval také New York University.

Je také režisérem celovečerního filmu 28 HOTEL ROOMS /2012/, v hlavních rolích s Chrisem Messinou a Marinou Ireland. V roce 2011 hrál postavu Dr. Charlese Montgomeryho v první sezóně televizního seriálu AMERICAN HORROR STORY: MURDER HOUSE /2011/.

S Chloe Sevigny spolupracoval na komediálním dramatu THE LAST DAY OF DISCO /1998/, s Nicolasem Cagem a Johnem Travoltou hrál v akčním filmu FACE/OFF /1997/, jako Luis Carruthers hrál po boku Christiana Balea v krimi dramatu AMERICAN PSYCHO /2000/ a v životopisném blockbusteru Martina Scorseseho AVIATOR /2004/ ztvárnil postavu Glenna Odekirka.

Je ženatý s Phyllis Grant, se kterou ma dvě děti.


3.1.1970
Greenwich, Connecticut, USA
Matt Ross csfd

Ring of FireProti prouduPoslední prázdninyDobrou noc a hodně štěstíLetecKašlu na láskuDustNávštěvníci: Cesta do AmerikyAmerické psychoBláznivá runwaySpolečníkPoslední dny discaTráva je zlatej důlA Deadly VisionTváří v tvářYou Are HereČerná kavalérieEdův příští krok12 opicPCU - Univerzita nebo klášterDesperation RisingSilicon ValleyAmerican Horror StoryMěsto divůRevoluce


Aktualizace osobnostního profilu Matt Ross: 4.11. 2023 09:34