America Olivo 46 let


Zpěvačka, herečka a modelka America Olivo, také známá jako America Campbell, se narodila 5. ledna 1978 v Los Angeles. Její matkou je bývalá Miss Kanada roku 1959 a otec pochází z Itálie. Díky tomu je America majitelkou nejen amerického občanství, ale vlastní také italský a kanadský pas.

Tato skupina slavila úspěch především s romantickou skladbou FOR ALL TIME a tanečním hitem BRING IT TO ME. Dívky byly populární především ve Spojených Státech a v Latinské Americe. Na pódiu vystupovaly s mnoha hudebními umělci, mezi které patří Celine Dion, Mariah Carey, No Doubt, Elton John, Shakira, Destiny’s Child, Alanis Morisette, Stevie Wonder a mnoho dalších. Soluna se rozpadla v roce 2004, přesto spolu členky mají přátelské vztahy a nevylučují možnou další spolupráci.

V dubnu roku 2004 společnost Paramount Pictures natočila hudební komedii THE SOLUNA PROJECT, která se věnuje životu členek této dívčí kapely. America Olivo se jako herečka objevila v seriálech CUTS, DR. HAUSE a JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU. Mohli jsme jí také spatřit v cameo roli filmu IRON MAN. V dalším akčním hitu TRANSFORMERS: POMSTA PORAŽENÝCH se představila jako Frisbee girl. V akčním snímku BITCH SLAP si zahrála jednu z hlavních rolí a to divokou dívku Camero.

V roce 2009 se America objevila na obálce červnového vydání časopisu Playboy. Uvnitř tohoto čísla je vyfocená nahá na několika fotografiích. Jejím manželem je herec Christian Campbell. Mimo herectví se i nadále věnuje sólové pěvecké kariéře.


5.1.1978
Van Nuys, California, USA
America Olivo csfd

Making the DayMission: Impossible - Národ grázlůManiakNikdo nepřežijeConceptionLove ShackSmrtící kruhBitch SlapNeighborPátek třináctéhoThe Last ResortTransformers: Pomsta poraženýchIron ManThe Thirst: Blood WarJeho poslední slovaMagnum P.I.Special Ops: LionessDobrý doktorNemocnice New AmsterdamNámořní vyšetřovací služba: New OrleansPrávník na doživotíMrtvý bodPolicie ChicagoChicago FireCloser: Nové případyDegrassi: Next ClassAgresivní virusSpravedlnost v krviDefianceSkladiště 13


Aktualizace osobnostního profilu America Olivo: 9.11. 2023 18:44