Angela Bettis 51 let


Celým jménem Angela Marie Bettis se narodila 9.1.1975 (někde se uvádí 1973-pravda zatím nenalezena) v Austinu v Texasu rodičům Mary Lynn Guthrie a Richard Joseph Bettis, má bratra dvojče Josepha. Vystudovala vysokou školu v Austinu a také navštěvovala hudební a hereckou akademii v New Yorku. V srpnu 2001 se provdala za Kevina Forda. Měří pouhých 161 cm.

Přelom přišel v roce 2002 a to rolemi v hororech MAY a CARRIE, kde ztvárňuje trochu psychicky narušené hlavní hrdinky. Zejména film May jí proslavil, dostala za něj ocenění hned na několika festivalech. Následoval i další horor VRAŽDY BEZ ZÁRUKY kde si opět zahrála hlavní roli a to dívky, která odhaluje vraždy v podivném hotelu. Ještě si zahrála ve velice úspěšném hororovém seriálu MISTŘI HORORU a taky vedlejší roli v dalším hororu LESY.

Angela Bettis se proslavila zejména jako herečka hororových filmů. V současné době hraje hlavní roli ve snímku WICKED LAKE (opět horor), který by měl vyjít letos (2008). Není to pouze herečka, ale v roce 2006 debutovala také jako režisérka (film ROMAN). Velice často spolupracuje s Luckym McKeem (např. na filmech Roman, May, Mistři hororu, Lesy). S manželem Kevinem Fordem vlastní filmovou produkční společnost MoFreek.


9.1.1973
Austin, Texas, USA
Angela Bettis csfd

The Weird KidzGhosts of the Ozarks12 Hour ShiftOd písně k písniOur Little SecretLegsTom Holland's Twisted TalesŽenaAll My Friends Are Funeral SingersDronesWicked LakeScarWhen Is TomorrowLesyRomanCircle, TheLast Days of AmericaLove RomeVraždy bez zárukyCarrieCoastlinesMayPeople Are DeadAutokino PlameňákDobrák DanLovindapocalypseParfémVallenDotek zlaNarušeníThe Last Best SundaySpoutaná láskaZtracená archaMyšlenky zločinceSkinsKriminálka Las VegasDexterDr. HouseMistři hrůzyCesta do neznámaDotek andělaToolbox Murders: As It WasBlue Like YouThe ABCs of Death


Aktualizace osobnostního profilu Angela Bettis: 31.10. 2023 20:28