Anne Dudek 49 let


Anne Louis Dudek se narodila do rodiny polského původu v Bostonu. Vystudovala Northwestern university, kde navštěvovala univerzitní divadlo. Za divadelní roli v Chicagu získala cenu Josepha E. Callowaye a objevila se v Americkém Divadelní časopisu, jako jedna z deseti mladých, divadelních hvězd. Poté se objevila v roce 2000 v Brodwayském debutu Wrong Mountain. Získala cenu Connecticut Critics Circle Award za výborný herecký výkon ve hře Glass Menagerie.

Svou hereckou kariéru přerušila kvůli narození jejího prvního dítěte, které má společně s malířem Matthewem Hellerem. 14. prosince 2008 se jim narodil syn Akiva.


22.3.1975
Boston, Massachusetts, USA
Anne Dudek csfd

Deadly InfluencerHouse by the LakeMiddle ManPoslední vůleThe Good NeighborSanta SwitchThe Door10 položek a méněParkCoat of Snow, ANěkdo to rád blondLidská skvrnaDobrý doktorGaslitCorporateThe InBetweenBoschFlashNejsem do tebe blázenV zajetí kouzelAquariusDrsný šerifThe Mindy ProjectNámořní vyšetřovací služba: New OrleansRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněThe Devil You KnowChirurgové


Aktualizace osobnostního profilu Anne Dudek: 2.11. 2023 16:19