Felicia Day 44 let


Kathryn Felicia Day, narozená roku 1979 v americké Alabamě, se prokázala být mnohostranně nadanou už během dospívání. Zároveň s úspěšným vysokoškolským studiem matematiky se aktivně věnovala hře na housle a zpěvu, a krátce po dokončení školy se jí podařilo uplatnit ve filmovém průmyslu. Do povědomí televizních diváků se dostala především vedlejší rolí v seriálu BUFFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ, ale také jako titulní hrdinka filmu JUNE. Od té doby se objevila v mnoha dalších televizních počinech, jako například DR. HOUSE, HEURÉKA – MĚSTO DIVŮ, nebo DŮM LOUTEK.

Její popularita na celosvětové informační síti zatím Felicii vynesla aktivní spolupráci s velkými softwarovými společnostmi a obsazení v několika počítačových hrách. V hollywoodských blockbusterech by ji zatím diváci hledali marně, nicméně je pravděpodobně jen otázkou času, kdy prorazí i na plátnech kin.


28.6.1979
Huntsville, Alabama, USA
Felicia Day csfd

Tim Travers & the Time Travelers ParadoxChasing MollyStuckAnnoying Orange: Movie FruitacularLust for LoveRock JocksLee MathersRed: Werewolf HunterDear MeVyprahlá prérieGod's Waiting ListWarm SpringsZáhadná žena: Vražda v lázníchBravo Girls: Opět v akciJunePrimadona v ohroženíDelusionalZelenáčLegenda jménem Vox MachinaDo temnotyLovci duchůMarvel: Spider-ManV zajetí kouzelMystery Science Theater 3000: The ReturnRobot ChickenČas na dobrodružstvíCon ManDanger & EggsStretch Armstrong & the Flex Fighters


Aktualizace osobnostního profilu Felicia Day: 19.11. 2023 11:50