Kendra Wilkinson 38 let


Narodila se v San Diegu bývalé profesionální roztleskávačce Patti Wilkinson a Ericu Wilkinsonovi, který rodinu opustil, když byly Kendře čtyři roky. Kendra má také mladšího bratra Colina. Vyrostla v Claremontu, kde navštěvovala místní vysokou školu, kterou vystudovala v roce 2003. Hrála také 6 let profesionálně softball v týmu Clairment Bobby Sox. Po škole začala pracovat jako modelka a krátce pracovala jako asistentka zubaře.

Kendra přijala a nastěhovala se do vily. Objevila se ve spoustě seriálech a show, také si spolu s ostatními Hefnerovými přítelkyněmi z televizní show THE GIRLS NEXT DOOR, zahrála ve videoklipu Nickelback k písni "Rockstar" a sama ještě dříve ve videoklipu rapera Akona k písní "Smack That", ve kterém jí jiný raper Eminem vylil láhev vody na hlavu, to Kendru naštvalo a probírala to i ve zmíněné show o životě tří přítelkyň Hugha Hefnera "The Girls Next Door". Na rapovou hudbu ale nezanevřela a objevila se v MTV's Celebrity Rap Superstar v roce 2007 a skončila druhá, porazil ji pouze Shao Jackson.

Kendra má ve vile dva psy a to Pembroke Welsh Korgiho se jménem Raskal a Jack Russela se jménem Martini. V sérii "The Girls Next Door" jsme ji mohli vidět hrát golf na každoročním turnaji pořádaném časopisem Playboy, závodit v Grand Prix proti mimojiné Georgi Lucasovi, nebo Martině Navrátilové, ale na druhé stránce také byla díky své časté sprosté mluvě učena slušnému chování ve společnosti.


12.6.1985
San Diego, California, USA
Kendra Wilkinson csfd

Žraločí tornádo 3Domácí mazlíčekScary Movie 4The Mindy ProjectJak jsem poznal vaši matkuRobot ChickenLarry, kroť seLas Vegas: KasinoVincentův světKdyž mně bylo 17Akon feat. Eminem - Smack ThatWeezer - Beverly HillsKendra Sells HollywoodSkutečné příběhyE! News: Daily PopOk! TVCelebrity Wife SwapSteve HarveyDish NationHolly's WorldKendraRed Carpet ReportSnoop Dogg a hostéCelebrity Family FeudThe DoctorsWendy: The Wendy Williams ShowDancing with the StarsThe Girls Next DoorThe Big Idea with Donny DeutschShow Ellen DeGeneresovéLast Call with Carson DalySidewalks EntertainmentGood Day L.A.WWE Monday Night RAWNoční Show  Jaye LenoeToday


Aktualizace osobnostního profilu Kendra Wilkinson: 4.11. 2023 10:23