Tommy 'Tiny' Lister (1958 - 2020)


197 cm vysoký Tommy Duane Lister není na plátně k přehlédnutí. Tato hora svalů se narodila 24. června 1958 v Comptonu v Kalifornii. Vyrůstal mimo gangy, kterých byly jeho rodné ulice plné. Místo potloukání se radši doma díval na westerny. Jeho vzory byli Gary Cooper, Jimmy Stewart, Charlton Heston a Errol Flynn, které chtěl také napodobit a stát se hercem. A díky jeho vzhledu se mu to podařilo.

Jeho nejslavnější role byly ovšem jiné: rváč Deebo ze snímku FRIDAY (1995), prezident v PÁTÉM ELEMENTU (1997) a spoluvězeň doktora Zlouna z AUSTIN POWERS - GOLDMEMBER (2002). A nyní nově v roli vězně v Nolanově TEMNÉM RYTÍŘI (2008). Tiny se zatím objevil asi ve stovce filmů a seriálů, většinou v opravdu malých rolích.


24.6.1958
Compton, California, USA
10.12.2020
Marina Del Rey, California, USA
Tommy 'Tiny' Lister csfd

Active ShooterThe AllnighterThe Haunting of Hell Hole Mine60 Minutes to KillRenegadesDomino: Battle of the BonesI Got the Hook Up 2Night WalkSlasher PartyFury of the Fist and the Golden FleeceBoone: The Bounty HunterHickeySunday Morning Rapture2016Beyond the GameHauntsvilleOf Sentimental ValueZootropolis: Město zvířatAmerican JusticeDeath's DoorIf I Tell You I Have to Kill YouTamales and GumboThe Amazing Wizard of PawsThe Human Centipede III (Final Sequence)Vjes mir u našich nogBeautiful EvilPopcorn CeilingDoorway to HeavenWhite TDivoká partieHillbilly HighwayK-11NoahWe the PartyCorneredHopelessly in JuneTrap Door, TheFood StampsLazarus Papers, TheLean Like a CholoPrvní pesThorns from a RoseDoba je zláDraw the LineSuper CapersBlock Party MadnessMadagaskar 2: Útěk do AfrikyMiss B's Hair SalonNová ZeměPříběhy z temnotyTajemství ztracené archyTemný rytířThe RimshopUnemployedŠvindl na druhouAscension DayDa Block Party 2Lady SamuraiPokerový králPřepadení v poušti


Aktualizace osobnostního profilu Tommy 'Tiny' Lister: 31.10. 2023 05:13