Frida Farrell 44 let


Frida Farrell se narodila 27. prosince 1979 ve Švédsku a byla nejstarší ze tří sourozenců. Vyrůstala v Malmo, malém městě na jižním pobřeží Švédska. Její zájem o herectví se vzbudil v šesti letech, když její babička ji vzala do divadla na Romea a Julii. Brzy poté jí její matka zapsala do skupiny mládežnického divadla. Frida studovala devět let balet, ale zlomila si nohu při bruslení ve věku 12 let, tato událost ukončila její kariéru.

Poté, co zahrála v malém divadelním představení na West Endu, ředitel Johnny Williams obsadil Fridu do hlavní role ve svém prvním celovečerním filmu TAN LINES (2005), který si odnesl cenu za nejlepší kameru v roce 2005 na New York International Film a video Festival.


27.12.1979
Švédsko
Frida Farrell csfd

Raggedy AnneThe Rose in the FlameCity LimitsDirty Dealing 3DSelling IsobelBehind Your EyesContract KillersKyborg - Kovoví anděléKyklopStilettoKiller WeekendMessagesWraiths of RoanokeVenus DrowningAfterman 2Tan LinesHooligansVšechno je jak má býtTunna blå linjenEaglesSběratelé kostíA-ha: Under the MakeupGoodbyeRemote


Aktualizace osobnostního profilu Frida Farrell: 18.11. 2023 07:34