Kelly Slater 52 let


Kelly se narodil v malém městě jménem Cocoa Beach na Floridě 11.2.1972. Zde vyrůstal a učil se surfovat se svými dvěma bratry - starší Sean Slater a mladší Stephen Slater. Přestože se narodil v Cocoa Beach Beach na Floridě, bydlí po celém světě. Floridu stále pokládá za svůj domov. Jeho domovské pláže, kde se naučil surfovat, jsou Cocoa Beach nebo Sebastian Inlet, oboje na Floridě.

Když zrovna není ve vodě, tak ho můžete najít jak hraje golf, hraje na hudební nástroje, chytá ryby nebo si užívá života hvězdy. Kelly má 10 letou dceru Taylor, ale není ženatý. Jako jeden z nejlepších surfařů, ne-li všech dob, je celebrita nejen v surfařském světě, ale také v Hallywoodu a mimo něj. Média ho následují kdekoliv se vyskytuje a snaží se zjistit cokoliv z jeho osobního života. Kelly účinkoval např. v animovaném filmu SURF'S UP, BIG BOUNCE, v několika epizodách BAYWATCH a spoustě surfařských dokumentů.


11.2.1972
Cocoa Beach, Florida, USA
Kelly Slater csfd

The DrifterDivoké vlnyVelká ránaZačalo to jedné žhavé nociThe Ultimate SurferHráčiSurf ChroniclesArli$$Pobřežní hlídkaMake or BreakPamela: Příběh láskyThis Surfing Life: Big Wave GuardiansG.O.A.T.s with Photographer Walter IoossBy HandGabriel MedinaTajemství úspěchuTokyo RisingAnd Two If by Sea: The Hobgood BrothersAndy Irons: Kissed by GodMomentum GenerationBYOB: Bring Your Own Board the MovieABC of...SACA: O filme de Tiago PiresShorebreak: The Clark Little StoryView From A Blue MoonBeyond Sight: The Derek Rabelo StorySpirit of AkashaWaveriderDecade of DominanceSebastian Beach One Fine DayA Deeper Shade of BlueFighting FearMinds in the WaterGoing Vertical: The Shortboard RevolutionTahiti: Perfektní vlna 3DA Fly in the ChampagneBustin' Down the DoorKeep SurfingHighwaterLife as a MovieWaveridersBra BoysDown the BarrelChristian Hosoi: Vycházející slunceBlue HorizonBrokedown Melody, AKrotitelé vlnStep Into Liquid


Aktualizace osobnostního profilu Kelly Slater: 24.4. 2024 02:13