Xenia Seeberg 56 let


Xenia Seeberg se narodila jako Anke Wesenberg v bývalém západním Německu. Xenia je německá modelka, zpěvačka, televizní a filmová herečka, která je často přezdívána jako německá Angelina Jolie, a to díky jejím plným rtům. Její rozhodnutí stát se herečkou má své kořeny i v německé divadelní historii. A jak sama říká v jednom ze svých interview: „Sestřenice mé babičky byla herečka ve 20. a 30. letech v Berlíně a když mi byly čtyři roky, bylo jí osmdesát šest. Z nějakého důvodu mi pořád říkala, že půjdu v jejích šlépějích a stanu se herečkou. Je to tak hloupý příběh, ale ve skutečnosti je to pravda. Je to velmi zvláštní. Měla jsem k této ženě velkou úctu. Bylo to krátce předtím, než zemřela. Řekla mi, čím budu, a uvízlo mi to v mysli a od té doby jsem to  chtěla.“

Vedle své herecké práce také v roce 1990 debutovala jako zpěvačka, poprvé podepsala smlouvu s labelem EMI Electrola v roce 1996. Její první singl byl „Heartbeat“ a vydala několik dalších singlů. Její písně se objevily na kompilačních albech během roku 1990, včetně „Dance Fever“ a „Absolute Music 20“. Její písně byly také součástí kompilačního alba taneční hudby „Dancemania 4“, které bylo také produkováno společností EMI. Xenia se také stala hlavní zpěvačkou skupiny Vertikals. Taktéž zpívala s düsseldorfskou operní společností.

Xenia se narodila ve znamení Berana a měří 173 centimetrů. Své sliby si vyměnila se svým bývalým manželem Svenem Martinkem 10. srpna 2003. Její bývalý manžel Martinek je německý herec, který získal popularitu pro svou roli Maxe Zandera v německém televizním seriálu Klaun. Ti dva spolu nějakou dobu chodili, než se vzali. V roce 2005 se jim narodilo první dítě, syn Philip-Elias. Po asi osmi letech manželství se dvojice v roce 2011 rozvedla. Po rozvodu se herečka přestěhovala se Svenem Kilthau-Landerem, manažerem Universal Music. Jejich vztah také netrval dlouho a v roce 2014 se rozpadl.

Navzdory tomu, že je Xenia relativně neaktivní v mainstreamových filmech a televizi, tak zůstala velmi aktivní na webových stránkách sociálních médií, zejména na Instagramu a Facebooku. Na Instagramu zveřejňuje hlavně fotky své rodiny a modelingové práce, ale také hodně cestuje, jak je vidět na jejích profilech.


4.4.1968
Geldern am Niederrhein, Německo
Xenia Seeberg csfd

Urychlovač zkázyFreundschaften und andere NeurosenWie angelt man sich seine ChefinKlaunBeyond the LimitsJetzt bringen wir unsere Männer umLiebe, Tod & viele KalorienSchwarz a McMurphyDas erste SemesterKlepání na nebeskou bránuFarinelliMísto činuLexxSpeciální jednotkaPřípad pro dvaSprávná dvojkaRitas WeltTotal Recall 2070Alphateam - Die Lebensretter im OPGeliebte SchwesternNikolaVerbotene LiebeMafia, Pizza, RazziaDas perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sichLeute am Donnerstag


Aktualizace osobnostního profilu Xenia Seeberg: 3.11. 2023 05:08