Kelly Reilly 46 let


"Kelly je zřejmě ta nejpřírodnější, nejnekompromisnější a nejzarytější herečka se kterou jsem měl tu čest pracovat. Je naprosto instinktivní. Zdá se mi, že perfektně ví, co to je být člověkem." - Terry Johnson, před jednou z divadelních her

Inspirována pozorováním a vyhledáváním hereckých vystoupení za školou se odhodlala napsat producentům filmového dramatu HLAVNÍ PODEZŘELÝ a o šest měsíců později byla přizvána k oficiální zkoušce pro roli v jedné z epizod filmu, konkrétně HLAVNÍ PODEZŘELÝ: KRUH PŘÁTEL, kterou také nakonec vyhrála. Film se vysílal 7. května 1995 na BBC. V této době jí bylo 17 let. O šest let později, v roce 2001, se Kelly rozhodla společně se svou filmovou kolegyní právě z tohoto filmu - Helen Mirren zapracovat dalším drama SMRT JACKA DODDSE. Právě tehdy, před natáčením, řekla Helen Mirren Kelly Reilly :"Tušila jsem, že se ještě uvidíme."

Své první profesionální role si zahrála v sérií divadelních inscenací, doprovázena Terrym Johnsonem. Šlo zejména o hry:ELTON JOHN'S GLASSES, THE LONDON CUCKOLDS, THE GRADUATE a speciálně Terrym napsaná hra pro Kelly PIANO/FORTE.

Reilly se v současné době vyskytuje rovnocenně v televizi, filmu i na divadelních pódiích. Momentálně prošla několika malými, ale důležitými rolemi v mnoha filmech, jako např. SHOW ZAČÍNÁ či PÝCHA A PŘEDSUDEK. Svou první hlavní roli si vyzkoušela v roce 2008 v hororovém snímku JEZERO SMRTI.


18.7.1977
Chessington, Surrey, England, Velká Británie
Kelly Reilly csfd

HerePřízraky v BenátkáchLes PromessesProkletíEliUvězněnáDen dobytí BastilyInnocenceKalvárieNebe existujeRozzářit hvězdyCasse-tête chinoisJednou ranouLet1320Edwin BoydSherlock Holmes: Hra stínůMeant to BeVšechny jsou zadanéOči válkySherlock HolmesHe Kills CoppersJezero smrtiJá a Orson WellesJoeův palácPýchavkaProjekt AndromedaErasmus 2Pýcha a předsudekShow začínáLibertinMrtvá tělaBezpečný důmErasmus a spol.Smrt Jacka DoddseMožná, miláčkuPeachesSex a smrtMrtvá a živáKapitán PoldarkHlavní podezřelý: Kruh přátelSimisolaYellowstoneŘecký salát


Aktualizace osobnostního profilu Kelly Reilly: 15.12. 2023 00:13