Vanessa Evigan 43 let


Vanessa Lee Evigan se narodila ve znamení Ryb 18.3.1981 v Los Angeles, kde žije dodnes. Není divu, že se z ní stala herečka, členové její rodiny mají také zkušenosti se světem hvězd – otec Greg Evigan je herec, matka Pam Serpe je tanečnicí, o dva roky mladší bratr Jason Evigan zpívá v rockové kapele After Midnight Project a o pět let mladší sestra Briana Evigan se také věnuje herectví. Byl to právě otec, díky kterému se dostala ke hraní, v roce 1987 si s ním zaharála v seriálu „MY TWO DADS“.

Vanesse nebyl nadělen pouze talent herecký, ale také se věnuje zpěvu, tanci a psaní. Mezi její další záliby patří zvířata a miluje práci pro charitu. Zatím je svobodná, v letech 2001-2007 byla přítelkyní Roba Bourdona, bubenisty kapely Linkin Park.


18.3.1981
Burbank, California, USA
Vanessa Evigan csfd

Desperate RidersEvery Other HolidaySmartassVymodlené dítěI Know Where Lizzie IsBylo něco?Heaven's GraceBlood RansomSvatba o VánocíchZombie HamletPíseční žralociNáměsíčnýVánoční zásilkaProject SolitudeZemě plná příšerVánoční únosHolky jdeme na to aneb putování tučňákůMcBride: Žena tří mužůQuiet KillNet GamesDámy nebo nedá mi?Time of FearAť to stojí, co to stojíMelZemětřesení v New YorkuOchrana svědkůUnderbellyEmily's Reasons Why NotJak jsem poznal vaši matkuLess Than PerfectThe Norm ShowBoy Meets WorldSocial StudiesAgainst the GrainMladí a neklidní


Aktualizace osobnostního profilu Vanessa Evigan: 24.4. 2024 06:06