Tomáš Jirman 68 let


Společně s Norbertem Lichým patří asi k nejznámějším ostravským hercům. Narodil se 17. ledna 1956 v Trutnově. Vystudoval gymnázium ve Vysokém Mýtě, později DAMU v Praze. Nejprve působil v Olomouci a Šumperku. Od roku 1983 působí a žije v Ostravě.

Svoji první velkou roli získal v legendárním televizním seriálu VELKÉ SEDLO. Hostoval v seriálech DOBRODRUŽSTVÍ KRIMINALISTIKY, ČETNICKÉ HUMORESKY a STRÁŽCE DUŠÍ.


17.1.1956
Trutnov, Československo
Tomáš Jirman csfd

ZátopekKobova garážUdělení milosti se zamítáCestující bez zavazadelPrůběžná O(s)trava krveBude-li mi jíti přes údolí stínu smrti...Digitální časKrálíci nemají jménaČardášová princeznaFidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačkaSkrznaskrzV našom meste býva GulliverDědečekVzestup po šikmé plošeZemřeš, kdy budeme chtítAgras 01Jemné umění obranyStart do protisměruHolčičí kapelaPrincipálkaBalada o nadějiZazpívej, Skřivánku!Figarova svatbaMísto zločinu OstravaSpecialistéKriminálka Anděl3 plus 1 s Miroslavem DonutilemČetnické humoreskyStrážce dušíNanebevstoupení L. L.Dobrodružství kriminalistikyU nás domaVelké sedloJahody na stéble trávyDopiš domaTovárna mezi vodamiMoravskoslezská mysteriaRozsudekLabyrint záhad


Aktualizace osobnostního profilu Tomáš Jirman: 10.3. 2024 02:36