Brooke Smith 56 let


Americká herečka, která se narodila 22. května 1967 v New Yorku. Navštěvovala American Academy of Dramatic Arts.

V roce 2007 se jí podařilo prosadit v seriálovém světě. Zahrála si v seriálu TRÁVA, kde hrála vedlejší postavu Valerie Scottson, ale hlavně se prosadila jako Dr. Kate Switzer v seriálu DRZÁ JORDAN.

Průlomová postava pro ni je opět doktorka, tentokrát se jménem Erica Hahnová. Nastoupila totiž do seriálu CHIRURGOVÉ. Nakonec zde odehrála 23 epizod, a poté její postava odešla. Naposledy byla k vidění ve filmu FAIR GAME.

Momentálně žije se svým manželem Steve Lubenskym v New Yorku. Vzali se v roce 1999 a v březnu roku 2003 se jim narodila dcera Fanny Grace. V květnu roku 2008 adoptovali holčičku z Etiopie, která se jmenuje Lucy Dinknesh.


22.5.1967
New York City, New York, USA
Brooke Smith csfd

The Chris Watts StoryŠokující odhaleníBlood ClotsDudeTo the BoneBroken LinksDay Out of DaysProdloužený víkendA Little HelpLovná zvěřJmenovecShooting VegetariansZná ji jako svý botyAndělé s ocelovým hlasemMelinda a MelindaČeská spojkaMuž, který nebylZabít nebo zemřít: Hráči - série sedmáNáhodné setkáníBroken Giant, TheGetting OffKansas CityMůj nejmilejší barPoslední léto v HamptonuVanya on 42nd StreetDobrodružství létající okurkyPan BáječnýThe Night We Never MetMlčení jehňátekZítra na shledanouModernistéAbsolventi roku 2009Stalo se v MontaněFBI: Most WantedDobrý bojNeuvěřitelnáProjekt Modrá knihaDobrý doktorNemocnice Chicago MedSupergirlThe Crossing


Aktualizace osobnostního profilu Brooke Smith: 31.10. 2023 04:58