Jasmine Trinca 43 let


Jasmine Trinca je představitelkou nové generace úspěšných italských hereček. Narodila se 24.4. 1981 v Římě. V italských filmových kruzích, je Trinca známá jako přirozený talent. Přes své výborné herecké výkony, nikdy nestudovala herectví a zatím ani nemá v úmyslu tak učinit. Vystudovala vysokou školu archeologie a historie umění.

Další úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a za roli ve čtyřdílné minisérii LA MEGLIO GIOVENTU, pojednávající o Itálii v období od 60. let až do současnosti byla v roce 2004 oceněna Stříbrnou stuhou, jednou z nejvýznamnějších cen ve filmové Evropě. Tato cena je udělována od roku 1946 Národním syndikátem italských filmových novinářů (SNGCI).

V roce 2005 si zahrála roli Roberty v kriminálním dramatu režírovaném Michele Placidem o zločinecké organizaci Banda della Magliana, která v 70. letech ovládla římské podsvětí. S Michelem Placidem znovu spolupracovala v roce 2009 ve filmu IL GRANDE SOGNO, kde ztvárnila Lauru, mladou studentku obhajující právo na sexuální svobodu a protestující proti vietnamským válkám.

Objevitel Jasmine Trinca Nanni Moretti obsadil tuto herečku v roce 2006 ve svém komediálním dramatu KAJMAN, který je v podstatě životní příběh Silvia Berlusconiho. Zde si zahrála roli Teresy. Jasmine Trinca žije stále v Římě a v březnu roku 2009 se jí narodila zatím jediná dcera Elsa.


24.4.1981
Řím, Lazio, Itálie
Jasmine Trinca csfd

Maria MontessoriProfetiKatolická školaMiloval jsem svou ženuSuperhrdinovéRomantický průvodce po ztracených místechBohyně štěstěnaCroce e deliziaSimple WomenEuforieIl ragazzo più felice del mondoSulla mia pelleFortunataSlam: Tutto per una ragazzaTommasoGunman: Muž na odstřelStřepy láskyÚžasný BoccaccioSaint LaurentTi amo troppo per dirteloJednou musíš jítMieleUne autre vieNevěstinecIl Grande sognoUltimatumSólistaKajmanKefalonie, 8. září 1943Kriminální románManuale d'amoreUkrývané dětiPokoj mého synaLa StoriaSupersexLa meglio gioventùEsterno giornoGli invisibili - Esordi nel cinema italiano 2000-2006Marcel!Being My Mom


Aktualizace osobnostního profilu Jasmine Trinca: 7.3. 2024 21:01