Constance Zimmer 53 let


Constance se narodila v Seattlu manželům Ingrid a Gunterovi Zimmerovým. Asi nikoho tedy nepřekvapí, když dodám, že má kořeny v Německu. Věnovat se herectví se Constance rozhodla na střední škole, kdy se do hraní doslova zamilovala. Po dokončení střední školy ji přijali na American Academy of Dramatic Arts ve městě Pasadena a i poté, co tuto školy vychodila, vzdělávala se v herectví dál pod vedením herečky Stelly Adlerové a hereckého instruktora Arthura Mendozy.

Svůj televizní herecký debut si odbyla v televizním filmu z roku 1993 THE DAY MY PARENTS RAN AWAY. O rok později si zahrála štíček v seriálu BABYLON 5. Krom toho ji lidé viděli každý den na svých obrazovkách v reklamách, například jedné na baterky Duracell.

Constance se ale postupně začala prodírat do všemožných seriálů, z nichž můžeme vypíchnout například ELLEN, UNHAPPILY EVER AFTER, JENNY, SEINFELD, SENSELESS, DIAGNÓZA: VRAŽDA, BEVERLY HILLS 90210, FELICITY, DVA Z QUEENSU, PŘÍŠERNÁ KOCOVINA, AKTA X nebo PROVIDENCE. A to byla jen část toho, co dělala do roku 2000.

Pořádný průlom jí ale přinesl až seriál GOOD MORNING, MIAMI, který se začal vysílat v roce 2002, a ve kterém si zahrála línou, vyhořelou kancelářskou krysu. Po ukončení tohoto pořadu Constance přešla na epizodu dvě do spousty dalších seriálů – JJOAN Z ARKÁDIE, KAUZY Z BOSTONU, OUT OF PRACTICE, PO PRÁVU atd. atd.


11.10.1970
Seattle, Washington, USA
Constance Zimmer csfd

St. SebastianWonder Woman: BloodlinesRun the TideResultsVincentův světJak vyloupit spermabankuDemotedHome GameIn SecurityAmericanEastMan of Your DreamsTeorie chaosuHammer, The52 FightsCooking LessonsZáhadná ženaHomeward BoundJeden pokojSbohem, má láskoSpin CycleWarm Blooded KillersSuperlékQuicksilverova dálniceThe Day My Parents Ran AwayÚtočiště Harlana CobenaGood TroubleStalo se v MontaněThe CallingHříšníciKondorA Million Little ThingsDomek z karet


Aktualizace osobnostního profilu Constance Zimmer: 2.11. 2023 05:24