Yvonne Catterfeld 44 let


Yvonne Catterfeld je německá zpěvačka, herečka a televizní osobnost. Narodila se a vyrostla v Erfurtu v Durynsku, později se přestěhovala do Lipska, aby se mohla věnovat své hudební kariéře. V roce 2000 se zúčastnila debutové sezóny pěveckého soutěžního pořadu Stimme 2000, kde obsadila druhé místo. Následně podepsala smlouvu s Hansa Records a vydala svůj debutový singl „Bum“ v roce 2001. Ve stejném roce se stala hvězdou, když byla obsazena do hlavní role v německé telenovele Gute Zeiten, schlechte Zeiten.

Jako uznávaná herečka se objevila v několika mezinárodních televizních filmech a seriálech, včetně Keinohrhasen (2007), The Promise (2011) a Kráska a zvíře (2014).

Od roku 2004 do roku 2007 měla Catterfeld vztah s hercem Waynem Carpendaleem. Koncem roku 2007 začala vztah s autorem a hercem Oliverem Wnukem poté, co se seznámila na natáčení jejich filmu U-900. Mají spolu syna Charlieho, narozeného v dubnu 2014.


2.12.1979
Erfurt, Erfurt, Východní Německo
Yvonne Catterfeld csfd

Drak TabalugaA Dangerous FortuneDie Trapp Familie - Ein Leben für die MusikBocksprüngeCecelia Ahern: Mezi nebem a zemíCecelia Ahern: Tajemná kniha láskyDora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen!Kráska a zvířeSputnikStrana chorošich dětočekČerná díraNur eine NachtPřes noc sedmdesátkouDas Mädchen auf dem MeeresgrundHra osuduNils Holgersson a jeho zázračná cestaCesta do SudánuDas Leben ist zu langAnděl hledá láskuKuře s ušimaSopkaStíny spravedlnostiČarodějka Lilly: Drak a kniha kouzelDas Geheimnis des KönigsseesU-900Wenn Liebe doch so einfach wär'Zajíček bez oušekAtlantic AffairsWolfslandSOKO: Der ProzessThe PromiseMísto činuSophia- nevěsta proti své vůliAhoj, Robbie!Gute Zeiten, schlechte ZeitenSOKO München5 Jahre Sing meinen Song - Die Tauschkonzert-StoryYvonne Catterfeld - Guten Morgen Freiheit, Das Music SpecialRoger Cicero singt Frank Sinatra


Aktualizace osobnostního profilu Yvonne Catterfeld: 9.4. 2024 03:55