Krista Allen 53 let


Herečka a modelka Krista Allen se narodila ve městě Ventura v Californii. Její matka byla napůl Portugalka/Američanka a otec napůl Ir/Američan, později se rozvedli. Má jednoho staršího bratra. Vyrůstala v Houstonu a poté žila v Austinu, kde navštěvovala Austin Community College. Ve 14 letech utekla z domova a nějakou dobu žila s přáteli. Po úspěšném dokončení studia na University of Texas zvažovala stát se učitelkou, nakonec se však rozhodla vrátit do Californie a uskutečnit svůj sen - stát se herečkou.

Krista někdy používá jméno Krista Allen-Moritt díky jejímu manželství s produkčním manažerem Justinem Morittem v letech 96-99. Z tohoto manželství má syna Jacoba Nolana. Na kontě má i románek s Georgem Clooneym, s kterým se seznámila při natáčení snímku Milujte svého zabijáka. Otevřeně se přiznala k bisexualitě, a proto se nebránila a zahrála si několik lesbických scén, podobné scény si však užívala i mimo kameru s pornoherečkou Jennou Jameson a Krystal Steal. V srpnu 2007 se zasnoubila s hercem Christopherem Jaymesem. Krista vydala i svou kolekci triček s názvem SuperEXellent (původní název byl Sex brand). V pánském časopise MAXIM se umístila na 70. příčce v žebříčku "Hot 100 of 2005". Sama sebe označuje jako poctivou, upřímnou, loajální a spontánní osobu.

Na plátně se na ní můžeme těšit ve filmu NEZVRATNÝ OSUD 4, který momentálně natáčí a který má u nás premiéru 10.09.2009.


5.4.1971
Ventura, California, USA
Krista Allen csfd

ShadowsAfter MasksBITSFor the HitsRajská zátokaThe Wrong Mr. RightCase 347Psychos & SociosThe 420 Movie: Mary & JaneThe Wrong StepfatherI Almost Married a Serial KillerAlmost PerfectBest MomEleven ElevenPárty mámaThis is MegRodeo a JulieSpare ChangeFatal InstinctLocker 13Black WidowJesse Stone: Bez výčitekAlien PresenceDuha v srdciNezvratný osud 4Teror na paluběHeld UpAll AlongThe Third NailKrvavá hostinaMeet MarketSklapni a polib měTony 'n' Tina's WeddingKurs sebeovládáníVýplataKlamné zdáníMilujte svého zabijákaZero EffectTotally BlondeSunset StripAvalon: Za propastíLhář, lhářThe Haunted SeaDunící hromHavranEmanuela ve vesmíru 1Emanuela ve vesmíru 2Emanuela ve vesmíru 3Emanuela ve vesmíru 4Emanuela ve vesmíru 5Emanuela ve vesmíru 6Emanuela ve vesmíru 7Emmanuelle, Queen of the GalaxyZáchranáři L. A.Taková moderní rodinkaTo je tvoje máma?Castle na zabití


Aktualizace osobnostního profilu Krista Allen: 2.11. 2023 17:34