Hilarie Burton 41 let


Hilarie se narodila 1.7. 1982 ve Sterlingu, stát Virginia. Chodila na střední školu Park View, kde zářila jako hlavní roztleskávačka a stala se i královnou plesu. V posledním ročníku byla prezidentkou studentské rady. Po střední škole šla na univerzitu v New Yorku a ve Fordhamu.

V roce 2007 založila společnost Southern Gothic Company. Také se objevila v klipu skupiny Jack's Mannequin, kde si zahrála právě postavu Peyton ze seriálu OTH. Na třetím soundtracku k tomuto seriálu má i vlastní song s názvem Peyton's Podcast Mix. V roce 2008 se Hilarie objevila v nezávislém filmu THE LIST a také ve filmu THE SECRET LIFE OF BEES. Hilarie byla dokonce dvakrát nominována na nejlepší herečku v kategorii Drama za roli ve zmíněném seriálu One Tree Hill. Jednou byla nominována na Ženský televizní objev roku.

Hilarie ma tři bratry. Jejím manželem je asistent režiséra seriálu One Tree Hill. Mezi její nejlepší kamarádky patří její kolegyně se seriálu, Bethany Joy Galeotti a Sophia Bush. Má ráda starožitnosti, pletení a háčkování.


1.7.1982
Sterling, Virginia, USA
Hilarie Burton csfd

Dear ChristmasA Christmas WishThe Christmas ContractFrancouzská romanceGood Ol' BoyLast Chance for ChristmasSurprised by LoveBlack Eyed DogChristmas on the BayouNaughty or NiceRodinná prokletíSlunovratTajný život včelTakoví normální puberťáciThe ListJsi jen našeGood SamŽiví mrtvíCouncil of DadsSmrtonosná zbraňPočtyřechExtantForeverChirurgovéHostagesVe službách FBICastle na zabití


Aktualizace osobnostního profilu Hilarie Burton: 23.4. 2024 17:10