Alia Shawkat 35 let


Alia Martine Shawkat se poprvé objevila ve filmu TŘI KRÁLOVÉ po boku George Clooneyho. Poté nabírala zkušenosti v televizních filmech jako TRAIL OF OLD DRUM a hostovala také v u nás dobře známé televizní sérii JAG. Do podvědomí diváků se pak dostala díky rodinné sérii STATE OF GRACE, nebo televizní show ARRESTED DEVELOPMENT.

Další filmy ve kterých Aliu můžete vidět jsou například režisérský debut Drew Barrymore WHIP IT a biografický film THE RUNAWAYS pojednávající o jedné z nejslavnějších dívčích kapel všech dob.


18.4.1989
Riverside, California, USA
Alia Shawkat csfd

DriftThe ListenerRicardoviLove SpreadsKde je moje tělo?První krávaZvířataBlazeDuck ButterIzzy Gets the F*ck Across TownAdam Green's AladdinPaint It BlackPee-wee's Big HolidayZásah do vztahuŽeny 20. stoletíGreen RoomMe Him HerOšklivé dítěPoslední nás zachráníThe Driftless AreaLife After BethWild CanariesCenter JennyMay se vrací domůNoc přicházíThe MomentThe To Do ListMosazná konviceRuby SparksThat's What She SaidThe End of LoveDcera nejlepšího kamarádaPařba v zapadákověSlečny v nesnázíchThe LieThe Wrong FerarriThe RunawaysAmreekaVyfič!Bad Mother's HandbookMaturitní sexProm Wars: Love Is a BattlefieldBudiž světloJiná než ti ostatníZpátky ve hřeMůj nejlepší přítelTři královéOdloučeníScavengers ReignTáborový ostrovSearch PartyStarej chlap


Aktualizace osobnostního profilu Alia Shawkat: 3.11. 2023 02:29