Sugar Kiper 45 let


Rodilá newyorčanka Jessica Michele Kiper spatřila světlo světa 22. února 1979. Prožila si bouřlivé mládí v rozvrácené rodině, při kterém si vybudovala velice blízký vztah se svým otcem. Po střední škole se začala živit jako servírka v restauraci ve stylu 50. let, kde si přivlastnila image Marilyn Monroe a taky získala svůj pseudonym Sugar.

Po Gilmorových děvčatech přišla nabídka na hlavní roli v nezávislém nízkorozpočtovém snímku FORMOSA, které se Sugar s chutí ujala. Krom toho se věnovala psaní, fotomodelingu a taky svojí kapele, ve které působí dodnes jako zpěvačka.

Přes rozmanité působení na všech mediálních frontách je Sugar lidem nejvíce známa jako hlavní hvězda sedmnácté řady oblíbené americké reality show SURVIVOR. Svou účast tam Sugar prožívala velice emocionálně, neboť natáčení probíhalo krátce po smrti jejího otce. Jako brilantní hráčka, bavička a citlivá osobnost si mezi příznivci show získala početný fanclub a především další náboj do své kariéry. Bezprostředně po Survivoru dostala nabídku na roli ve filmu SEX 100+1, kde si zahrála po boku Winony Ryder.

Pro sladkou Sugar se tak budoucnost jeví přímo pohádkově. V roce 2009 bydlí v Brooklynu, je zasnoubená s hereckým kolegou ze Soudkyně Amy Tonym Denmanem, pilně pokračuje v práci modelky, herečky a zpěvačky, a zbytek času jí zabírá její milovaný pes Major P. Pants.


22.2.1979
New York City, New York, USA
Sugar Kiper csfd

Celebrity Rehab with Dr. DrewKdo přežijeSex 100+1FormosaDámy nebo nedá mi?Princess and the Barrio Boy, TheAlien ArsenalTrávaZákon a pořádek: Los AngelesReality ObsessedGilmorova děvčataTitusAngelSoudkyně AmyUndressedFor Your Love


Aktualizace osobnostního profilu Sugar Kiper: 30.10. 2023 17:24