Michael Polish 53 let


Narodil se roku 1970 v Kalifornském El Centro. Jeho otec pochází z Montany a matka z Mexika. Režisér a scénárista je známý především díky snímku Astronaut (2006) , Twin Falls Idaho (1999) nebo Northfork (2003). Z novější tvorby zaujal také nezávislým snímkem For Lovers Only (2011), který se dostal do TOP 100 nejstahovanějších filmů na iTunes. Tento film měl premiéru v České republice na Zlínském filmovém festivalu, kde jej prezentovala seriálová hvězda Stana Katic, která ve filmu společně s Michaelovým dvojčetem Markem Polishem ztvárnila jednu z hlavních rolí. Jeho následujícím dílem je drama Big Sur, jež je natočeno podle stejnojmenného románu Jacka Kerouacka.

Michael je již podruhé ženatý. Se svou první manželkou Jo Strettell má dceru Jasper. V roce 2013 se oženil podruhé, a to s herečkou Kate Bosworth, kterou můžete vidět v Michelově dramatu Big Sur nebo ve filmu Pořád jsem to já.


30.10.1970
El Centro, California, USA
Michael Polish csfd

Terror on the PrairieV pasti zradyMiliónový hurikánNonaHot Bot90 minut v nebiAmnesiacBig SurJen pro zamilovanéTak se mějThe Smell of SuccessAstronautNorthforkJackpotTwin Falls IdahoBring on the Dancing HorsesLittle Brother of WarIDSatanic PanicSome Kind of HateMost osuduHodný zlodějHellraiser IV: BloodlineE! Živě z červeného koberce


Aktualizace osobnostního profilu Michael Polish: 17.11. 2023 12:12