Robert Woods 87 let


Robert Woods vyrůstal na rodinném ranči – báječná průprava pro pozdější kariéru. Čtyři roky strávil ve vojenském námořnictvu, studoval na vysoké škole a přivydělával si jako herec a zpěvák. Ve 21 letech se objevil v New Yorku, kde začal vystupovat v divadlech a kabaretu.

Kromě spaghetti westernů se herec uplatnil v dalších italských filmech různých žánrů, zejména kriminálních, špionážních, hororech, válečných. Jednou z jeho nejznámějších rolí je pilot z válečného filmu Bitva v Ardenách nebo role Toma v dekadentním erotickém hororu La Comtesse perverse. Po úspěšné kariéře se vrátil do USA, kde i ve vysokém roku vytvořil epizodní role v dalších filmech.


19.7.1936
Colorado, USA
Robert Woods csfd

Crypt of EvilTwo Sinners and a MuleThresholdInterstellar WarsRacconto CalabreseOf Fortune and GoldPsychoticŠkorpio 1Pátrací esoFermi tutti! È una rapinaZanna Bianca e il cacciatore solitarioŠvagrováA děla pořád duníBílý tesák a zlatokopovéLa Comtesse perversePlaisir à troisDruhá strana zrcadlaLes GloutonnesLos ojos siniestros del doctor OrloffMaciste contre la reine des AmazonesSei bounty killers per una strageColt in mano del diavolo, UnHai sbagliato... dovevi uccidermi subito!L'amante del demonioEra Sam Wallash!... lo chiamavano... E Così SiaMio nome è Mallory... M come morte, IlUn colt por 4 ciriosIl corsaroLa sfida dei MacKennaDie Jungen Tiger von HongkongTaglia è tua... l'uomo l'ammazzo io, LaBlack JackIl mio corpo per un pokerPrega Dio... e scavati la fossa!Quel caldo maledetto giorno di fuocoCapitaine SingridHipnos follia di massacroPecos è qui, prega o muoriCuatro dólares de venganzaJmenuji se PecosSette pistole per i MacGregorStarblackBitva v ArdenáchPistoleros de Arizona¡Viva Carrancho!Where the Boys AreScruplesDark ChocolateBroken Blossom of the Wilted Rose, The


Aktualizace osobnostního profilu Robert Woods: 18.3. 2024 07:06