Erin Brown 44 let


Erin Brownová, žijící pod pseudonymy Misty Mundae a Sadie Lane, se narodila 16. října roku 1979 v Illinoisu v USA. S filmem se poprvé setkala v roce 1998 v levném poloerotickém hororu GOING UNDER. Filmování se jí poté tak zalíbilo, že s ním pokračuje dodneška.

Erin se věnuje také režírování. Jejím režijním debutem byl erotický film CONFESSIONS OF A NATURAL BEAUTY z roku 2003, dále pokračovala dramatem LUSTFUL ADDICTION, taktéž z roku 2003 a jejím třetím a zatím posledním natočeným filmem je krátkomentážní pětiminutový VOODOUN BLUES z roku 2004.

Erin velmi ráda spolupracuje s režiséry Terrym Westem, Brettem Piperem a Johnem Bacchusem. Byla nominována na cenu 2006 Hoboken International Film Festival v kategorii "Nejlepší herečka" za film SINFUL z roku 2006.

Erin se dále věnuje hraní na kytaru, má sestru Chelsea Mundae, Která si s ní zahrála v The Lord of the G-Strings: The Femaleship of the String. Je vegetariánka.


16.10.1979
East St. Louis, Illinois, USA
Erin Brown csfd

SpooktDead by Midnight (Y2Kill)Thrust!Midnight MassacreMother Noose Presents Once Upon a NightmareSymbolicus Vol 1Strip Club MassacreTheta StatesDicksharkRoom for RentThe New York ButcherWoodsman: Forest of PainNightmare on Elmo's StreetHolocaust CannibalSculptureDying GodAll AlongChantalSkin CrawlSplatter BeachThe RageAn Erotic Werewolf in LondonShadow: Dead RiotSinfulZtracenýBikini Girls on Dinosaur PlanetNew York WildcatsShock-O-RamaThe Girl Who Shagged MeBite Me!Lust for DraculaSeduction of Misty Mundae, TheSexy Adventures of Van HelsingSexy American IdleSilver MummyThe Erotic Diary of Misty MundaeConfessions of a Natural BeautyDr. Jekyll & Mistress HydeLustful AddictionNaked CookingPán bederní rouškyScreaming DeadSin SistersSpiderbabaThat 70's GirlVampire VixensErotic Mirror, TheErotic Vampire in Paris, AnFlesh for OliviaMisty Mundae: School for LustMummy RaiderMy Vampire LoverPlaymate opicSilk Stocking StranglerErotic SurvivorEroticus, statečný gladiátorNight of the Groping DeadPurgatory BluesShoot the GirlsWitchbabe: The Erotic Witch Project 3


Aktualizace osobnostního profilu Erin Brown: 2.11. 2023 20:15